19 / 04 / 2024

key ödemesi 2013

key ödemesi 2013

Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerine ilişkin liste yayımlandı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanan hak sahipleri listesi Resmi Gazete 'nin mükerrer sayısında yer aldı.

11 bin 747 kişiye daha KEY ödemesi yapılacak!

Konu Edindirme Yardımı (KEY) hak sahiplerinden 11 bin 747 kişiye daha ödeme yapılacak. 24 Temmuz 2013 tarihli mükerrer Resmi Gazete'de, Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerinin Listesi yayımlandı...

2006 yılında KEY parası için Nasco arsası satılacak!

2006 yılında 1.8 milyar liralık KEY ödemesi yapacak Emlak Konut GYO, Nasreddin Nasco Holding'den icra yoluyla aldığı arsa olmak üzere üç farklı arsayı satışa çıkaracakmış.

2013 tüketim harcamalarının çoğu kira ödemesi olarak belirlendi!

Türkiye’de hanehalkı başına aylık ortalama tüketim harcaması 2013’te 2 bin 572 TL olurken, düşük gelirli hanelerin yüksek gelirlilere göre gıdaya iki kat daha fazla pay ayırdığı görüldü.

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

Konut edindirme yardımı olan KEY ödemelerinden; ilgili kanun ve yönetmeliklerde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, yararlanabiliyor. Peki KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak?

En son KEY ödeme listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor. Peki yapılan sorgulama sonucunda KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak? İşte yanıtı..

KEY ödemesi kaç defa alınır?

Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine 3320 sayılı kanun gereğinde konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY ödemesi kaç defa alınır? KEY ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi? İşte yanıtı..

Kimler KEY ödemesi alabilir?

29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yeni KEY ödemeleri listesi açıklandı. Peki KEY listesindeki isimler neye göre belirleniyor? Kimler KEY ödemesi alabilir? İşte KEY alma şartları..

Kurumlar vergisi ödemesi son günü yarın!

Kurumlar vergisi, kurum kazancı üzerinden yüzde 20 oranında alınıyor. Kurumlar vergisinden muaf tutulmayan vergi mükelleflerinin 2013 yılı kazançları için bu sene vergi ödemeleri gerekiyor. Kurumlar vergisi ödemesi son günü yarın..

Mirasçılara KEY ödemesi yapılır mı?

KEY ödeneği alan bir kimsenin ölümü halinde, KEY yardımı mirasçılara ödenir mi? Mirasçılara key ödemesi yapılır mı? İşte KEY kanunu uygulama yönetmeliğinde yer alan esaslar...

KEY ödemeleri nasıl yapılır?

Bugün 28 Nisan 2014 tarihinde 28985 mükerrer sayılı Resmi Gazete'de KEY listesi yayımlandı. Listede ismi bulunan KEY ödemesi yapılacak kimselere key ödemeleri nasıl ödenir? İşte yanıtı...

KEY ödemesi ne kadar alacağım?

KEY ödemeleri için yeni liste bugün Resmi Gazete'de açıklandı. KEY ödemeleri isim listesine www.keyodemeleri.com adresinden ulaşabiliyor. Peki KEY ödemesi ne kadar? İşte KEY yardım ücretleri...

Sözleşmeli personel KEY ödemesi!

3320 Sayılı Kanun'un Uygulama Yönetmeliği kapsamında KEY ödemelerinden yararlanabilecek ve yararlanamayacak kimselerin listesi yer alıyor. Buna göre sözleşmeli personeller key yardımına başvurabilir mi? İşte sözleşmeli personel KEY ödemesi..

KEY ödemesi eksik olanlar için itiraz dilekçesi!

Memur ve işçilere yapılacak Konut Edindirme Yardımı için en son liste dün Resmi Gazete'de yayımlandı. Ödemeler kapsamında kendisine eksik çıktığını düşünen hak sahipleri bir dilekçe ile itiraz edebiliyor...

key ödemesi 2013 Haberi

key ödemesi 2013


İlgili kanun ve yönetmelik uyarınca Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından hazırlanan hak sahipleri listesi, Resmi Gazete 'nin mükerrer sayısında yer aldı.


Key ödemeleri listesini görmek için