29 / 03 / 2024

key yardımı 2015

key yardımı 2015

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. Konut Edindirme Yardımlarından ancak bir defa yararlanılabiliyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

Aydın'da kira yardımından yararlanan işletme sayısı mecliste!

2015-2020 yılları arasında Aydın'da açılan ve faaliyetine son veren işletmeler ile kira yardımından yararlanan işletme sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016!

Kira Yardımı Uygulamaları Klavuzunda kentsel dönüşüm kira yardımı şartlarına yer veriliyor. 2015 yılından itibaren kira yardımı için yapılan başvurularda ikamet koşulu aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2016..

Konut yardımı 9 aydır yürürlükte!

2016 Eylem Planı’nda konut hesabı uygulamasından bahsediliyor. Halbuki bu sene 7 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6637 sayılı Kanun ile konut hesabı (yardımı) uygulamaya çoktan geçti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 28 okula boya yardımı yaptı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, eğitime yönelik desteklerini sürdürüyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesi ilçedeki 28 okula 123 bin TL’lik boya malzemesi yardımı yapıldı.

KEY yardımı miras kalır mı?

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY yardımı yapılan kimse vefat ederse ne olur? KEY yardımı miras kalır mı?

Konut edindirme yardımı bildirimi!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince yapılıyor. "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gereliyor. İşte konut edindirme yardımı bildirimi..

Riskli yapı kira yardımı 2015!

Kentsel dönüşüm projesi ile, riskli alanlarda yer alan veya riskli alanda yer almayan yapılar yıkılıyor. Taşınmazı yıkılan hak sahiplerine bazı destekler yapılıyor. Peki, riskli yapı kira yardımı 2015 ne kadar?

Kentsel dönüşüm kiracı taşınma yardımı 2015!

Kentsel dönüşüm sürecinde anlaşma ile tahliye edilen kiracılara devlet bir takım finansal destek sağlıyor. İşte, kentsel dönüşüm kiracı taşınma yardımı 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından sağlanan finansal destekler arasında yer alıyor. Kira yardımı için başvuru formunun doldurulması gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru formu 2015..

Kentsel dönüşüm kira yardımları 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile riskli yapısını tahliye edenler bir dilekçe ile kira yardımı desteği için müracaat edebiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları nelerdir? Kentsel dönüşüm kira yardımları 2015 ne kadar?

2015 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri!

2015 Ocak ayında kentsel dönüşüm kira yardımlarında birtakım düzenlemeler yapıldı. Peki, kira yardımı başvuru koşullarında neler değişti? İşte 2015 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri...

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile riskli yapısını tahliye edenler bir dilekçe ile kira yardımı desteği için müracaat edebiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru dilekçesi 2015 nasıl yazılır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapısını yıktıran hak sahiplerine birtakım finansal destekler sağlanıyor. Bu desteklerin başında kira yardımı geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

key yardımı 2015 Haberi

key yardımı 2015

KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. Konut Edindirme Yardımlarından ancak bir defa yararlanılabiliyor. KEY yardımı alan bir kimse ikinci kez KEY yardımı alamıyor.


KEY listesi her sene Resmi Gazete ile duyuruluyor. 2015 KEY ödemeleri listesi henüz açıklanmadı. Peki, KEY ödemeleri kimlere yapılacak? KEY ödemeleri kimlere yapılmayacak?


Bu Yardımdan; İlgili Yönetmeliğin 2'nci Maddesinde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, taleplerine bağlı olmaksızın, yararlandırılırlar. 


Bu Yardımdan;

a) Emeklilerden bağımsız konutu bulunanlar,


b) Hizmet Tahsisli Konutlar dışında, her ne şekilde olursa olsun, Kurum ve İşverenler tarafından tahsis ve

temin edilmiş konutlarda oturanlar, bu konutlarda oturdukları sürece,


c) Kurumların yurtdışı kadrolarına sürekli görevle atananlar, bu görevlerinde bulundukları sürece,

d) Sözleşmeli Personel, yararlanamazlar.


Ancak, talep etmeleri halinde Sözleşmeli Personel de...