27 / 04 / 2024

Khosraw Faız

Khosraw Faız

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Ahsanullah Azımı, Khosraw Faız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Ticaret Merkezi Mahallesi'nde kuruldu.

Altın işte bu rakamla çıtayı aşacak! Uzmanlardan öyle bir rakam geldi ki... Görenler gözlerine inanamadı!

Amerika Merkez Bankası Fed'in faşz kararı sonrasında altı fiyatlarını üç ayın en düşül seviyesine kadar düşürdü. Altın fiyatlarının tekrar yükselişe geçeceğini söyleyen uzmanlar, çıtayı aşacak rakamı açıkladı. Uzmanlardan öyle bir rakam geldi ki... Görenler gözlerine inanamadı!

Altının gözü Fed'e çevrildi! Altın fiyatları ne olacak?

Altın fiyatları Fed faiz toplantısı öncesi 2 bin doların altında işlem görüyor. Fedin bugünkü faşz kararı sonrasında altı fiyatları ne olacak?

Renault Clio'ya 0.99 faiz kampanyası! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Renault, Clio'da "50.000TL KREDİ 12 AY %0,99 FAİZ FIRSATI" sunuyor. Peki Renault Clio fiyatları ne kadar oldu? En uygun Renault Clio kaç lira? İşte  4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yastık altındaki altınları kılıfa sokun, dışarı bile çıkarmayın! Yeni tahmin uykularınızı kaçıracak

Altında kısa vadede çözüm görmeyen analistler, güvenli liman ihtiyacının derinleşmesiyle birlikte altın fiyatlarının 1100 TL'lere çıkacağını savunuyor.

Rabi Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rabi Grup İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faız Mohammad Achakzaı tarafından kuruldu.

Tıg İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Tıg İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli İle Faız Husseın ve Muhammed Kausar Shah Khan tarafından kuruldu.

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Yaman Al Saeed Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Faız Saeed S. Ghames tarafından kuruldu.

Alsarie Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alsarie Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Othman Saleh O Khalıfa, Zıyad A. B. Elrugate ve Ahmed Faraj  H. Alsaadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim 2017'de kuruldu. 

Şam Zümrüt İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şam Zümrüt İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Majed Kallas, Mazen Abo Jıeb, Omar Wazzan, M.Samır Alrıfaı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Ahsanullah Azımı, Khosraw Faız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Ticaret Merkezi Mahallesi'nde kuruldu.

Düfa Mix Renklendirme Sistemi evleri renklendiriyor!

Havalar ısındı, evlerin bakımı da başladı. Bu yıl bir değişiklik yapıp, kişiliğinizi yansıtan renkleri evinize de taşımaya ne dersiniz İstediğim rengi bulamam diyorsanız, hiç endişelenmeyin. Düfa MİX ile dilediğiniz rengi evinize taşıyın...

Beylikdüzü'nde okul müdürü makam odası katındaki sınıfları boşalttı!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir okul müdürü, "ses yapıyorlar" diyerek makam odasının bulunduğu kattaki sınıfları boşalttı. 50 kişilik sınıflara rağmen okul müdürü, "Sınıfa ihtiyaç duymadık" diyor

Beylikdüzü'nün çehresi Office Park ile değişecek

Beylikdüzü'nde rezidans, ofis ve otelden oluşacak İstanbul Office Park projesi bölgenin çehresini değiştirmeyi amaçlıyor. 2011'de tamamlanacak projede çok amaçlı kullanım alanları yaratılacak

Khosraw Faız Haberi

Khosraw Faız

Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Ahsanullah Azımı, Khosraw Faız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar, İstoç Ticaret Merkezi Mahallesi'nde kuruldu. 


Town Linkers Danışmanlık ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yürürlükte bulunan düzenlemeler kapsamında resmi ve özel ve tüzel kuruluşlara ait bir gayrimenkulün gayrimenkul projesinin ve bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak takdiri, gayrimenkulle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışmaları gayrimenkuller ve buna bağlı hakların hukuki durumlarının belirlenmesi, gayrimenkuller ve gayrimenkullerle ilgili yatırım ve know-how sözleşmelerinin analizi proje değeri ve en iyi kullanım değer analizi, gelişmiş proje değeri analizi, eski eser ve gayrimenkullerin restorasyon Restitüsyon proje değeri analizi gibi konularda  değerleme ve danışmanlık...