20 / 04 / 2024

kılıçoğlu panorama life

kılıçoğlu panorama life

KILIÇOĞLU Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Projede teslimler 4 ay sonra gerçekleşiyor...

Konutta yeni trend: Bavulunu kap gel!

Panorama Life'te satışlar yüzde 50'yi buldu. Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, projede uyguladıkları "Bavulunu Kap Gel" konseptiyle sektörde konut pazarlamasında yeni bir yol açtıklarını söyledi.

Panorama Koç Life'ın adı değişti: Sarıyer Panorama Life!

İstanbul Avrupa yakası Sarıyer bölgesinde hayata geçirilen Sarıyer Panorama Life projesinde toplam 304 adet daire yer alıyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor...

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan havalimanı kira ertelemelerine eleştiri! 

CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanı kira ertelemelerine yönelik açıklama yaptı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kira stopajı eleştirisi!

Bolu Belediyesi Kültür Merkezi'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kira stopajı geliyor esnafın sırtında kalıyor. Kaldırın dedim, düşürdüler." ifadelerini kullandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Narlıdere-Fahrettin Altay Metro hattını inceledi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyareti kapsamında yapımı devam eden Narlıdere-Fahrettin Altay Metro inşaatında incelemelerde bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan apartman görevlilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sefaköy Kültür Merkezi'nde İstanbul 3. Bölge apartman görevlileri ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada bu tür toplantılarda sorunu yaşayan kişilerin düşüncelerini açıklamalarını önemsediklerini söyledi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan okul kantini kiralarına düzenleme önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul kantinlerinden bir süre kira alınmaması, kiralardan stopaj vergilerinin kaldırılmasını önerdi.   

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafa kira desteği verilmeli!

Partisinin Kovid-19 Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnafa kira desteği verilmeli. İşsiz kalan yurttaşlarımıza hak ettikleri gibi İşsizlik Sigorta Fonu’ndan gelir desteği verilmeli'' dedi.

kılıçoğlu panorama life Haberi

kılıçoğlu panorama life

KILIÇOĞLU Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Şu ana kadar yüzde 70nin satışı gerçekleştirilen Panaroma Life'ın yüzde 40 prim yaptığını söyleyen Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, proje bittiğinde yüzde 80 prim yapmasının öngörüldüğünü ifade etti. Ticari alanlarının tamamının satışının gerçekleştirildiği Panaroma Life projesinin dört ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 50 milyon TL yatırım yapılan Panaroma Life, toplam 6 blokta. 304 konut ve 24 mağazadan oluşuyor. 168 adet 1+0.120 adet 1+1,16 adet 2+1 dubleks dairenin yer aldığı Panaroma Life'ta konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Projede dairelerin fiyatları ise 280 bin TL'den...