19 / 04 / 2024

KİPTAŞ Çatalca Konutları başvuru koşulları

KİPTAŞ Çatalca Konutları başvuru koşulları

Dairelerin Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarasına cephesi bulunan projede 2 bin 138 daire yer alıyor. KİPTAŞ Çatalca Konutları başvuru koşulları kapsamında satışlar daire sayısı kadar yapılacak.

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devri mecliste!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yıkılan bazı konutların Hazineye devir işlemleri TBMM'de!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazineye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi Pazartesi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi 9 Mart Pazartesi günü gecesi trafiğe açılacak. Söz konusu kesime, yayaların iş makinelerinin ve bisikletlilerin girmesi yasak olacak. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca bölümü 7 Mart'ta açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kınalı-Çatalca ayrımına kadar olan bölümü tamamlandı. Bu güzergah, 7 Mart'ta açılacak. Projenin, Akyazı-Sakarya-İzmit bölümü de 2019 sonunda hizmete girecek...

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap Konut, Sosyal Donatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Körfezkent 3. Etap projesinin 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslim tarihinde değişiklik!

Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşanKİPTAŞ Çatalca Konutları'nın daire teslim tarihinde değişiklik oldu. İşte yeni teslim programı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda daire teslimleri başlıyor!

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda tamamlanan daireler 6 Ağustos 2018 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde teslim edilecek...

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi nin (Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap) projesinin Geçici Kabul Tutanağı'nı onayladı.

KİPTAŞ Çatalca Konutları başvuru koşulları Haberi

KİPTAŞ Çatalca Konutları başvuru koşulları

KİPTAŞ Çatalca Konutları başvuru koşulları maddelerine değinmeden önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Kura çekimi yapılmadan satışa sunulan projede 180 adet daire yer alıyor.


Kiptaş Çatalca Konutları teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 83 metrekare ile 85 metrekare olarak belirlendiği projede daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede toplam 180 adet blok yer alıyor.


Çatalca Kiptaş Evleri ortak etkinlik donatıları

Toplam 2 bin 138 daireden meydana gelen projede sosyal alanları içerisinde her daireye açık otopark, iki cami, 34 derslikli okul, geniş yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, site yönetimi, güvenlik mevcut.


Çatalca Konutları KİPTAŞ nerede?

Daire satışları için müracatların dairelerin sayısı kadar alınacağı proje lokasyona göre Çatalca'nın en üst kısmında Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın bölgede hayata geçiriliyor. Projedeki evler Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarasına cephesine sahip.


Çatalca Kiptaş Evleri...