20 / 04 / 2024

kiptaş esenyurt başvuruları

kiptaş esenyurt başvuruları

KİPTAŞ Esenyurt 5. Etap Konutları kapsamında yer alan dairelerin kuraları bugün çekiliyor. Proje kapsamında 75, 95 ve 126 metrekarelik konutların kuraları İkitelli Spor Kompleksi'nde çekilecek...

Murat Kurum seçim sonrasına KİPTAŞ için tarih verdi: Taksitler 5 bin 833 TL, başvurular 15 Nisan!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gerçekleştirdiği toplantıda aylık 5 bin 833 TL taksitle kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Söz konusu proje için başvurular 15 Nisan itibarıyla kabul edilecek...

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları bugün sona eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler başvurular bugün sona eriyor...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları başladı!

KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilecek Aydınlık Evler projesinin temeli bugün atıldı. Dev projede başvurular bugün itibarıyla başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilen 346 milyon 777 bin TL'lik proje için başvurular başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları yarın başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilen 346 milyon 777 bin TL'lik proje için başvurular yarın başlıyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları 2 gün sonra başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilen 346 milyon 777 bin TL'lik proje için başvurular 2 gün sonra başlıyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Arkatlı Evler için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları! Başvurular nasıl yapılacak?

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları nasıl yapılacak? Arkatlı Evler Çamçeşme projesine nasıl başvurulur? Arkatlı Evler başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen soruların yanıtları...

KİPTAŞ Arkatlı Evler başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Pendik Arkatlı Evler için başvurular 11 Aralık tarihinde başlıyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 7 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Ön başvurular 14 Haziran saat 17:00'de sona erecek. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvurular başladı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvuru süreci başladı. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona erecek.

kiptaş esenyurt başvuruları Haberi

kiptaş esenyurt başvuruları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Esenyurt 5. Etap Konutları kapsamında yer alan dairelerin kuraları bugün çekiliyor. Proje kapsamında yer alan konutlar 75 metrekare; 95 metrekare ve 125 metrekare olarak belirlendi. 

Esenyurt 5. Etap konutlarından 75 metrekareliklerin kuraları saat 09.30da; 126 metrekareliklerin kuraları saat 11.00da; 95 metrekareliklerin kuraları ise saat 13.30da çekilecek.

Söz konusu kuralar İkitelli Spor Kompleksinde çekilecek.

Kura ile ilgili detaylı bilgiler:

 Kura çekimi; Esenyurt 5. Etap Konutları75 metrekare, 95 metrekare ve 125 metrekarelik konutların hak sahipleri arasında yapılacaktır.

 Her bir daire için belirlenen şerefiye bedelleri, kura çekimi sırasında hak sahiplerine bildirilecektir.

 Kura çekimi Noter huzurunda yapılacaktır.

 Kura çekimine gelen hak sahibi mutlaka nüfus cüzdanı veya kimlik yerine geçecek belgeyi yanında bulunduracaktır. Vekaleten kura çekilecek ise bu konuyla...