25 / 04 / 2024

kiptaş kentsel dönüşüm

kiptaş kentsel dönüşüm

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

KİPTAŞ İstanbul'da riskli binaları maliyetine yeniliyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul genelinde ömrünü tamamlamış binaları yenilemek için seferberlik başlattı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, binaların maliyetine yenilendiğini dile getirdi. 

KİPTAŞ'tan kentsel dönüşüme 1 milyar TL yatırım!

İstanbul'da 300 bin konutun kentsel dönüşüme girmesi gerekiyor. Dönüşüme yeni model geliştiren KİPTAŞ çalışmalar dahilinde 1 milyar TL'nin üzerinde yatırım yaptı. 

Konut stoku sorunu nasıl çözülür?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, son zamanlarda konut stokunda meydana gelen azaltmaya yönelik sosyal medyadan çözüm önerisinde bulundu.

KİPTAŞ Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm projesinin temelini atıyor!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde temel atma töreni gerçekleşiyor. Temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağlayacak.

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt kısa zaman içerisinde temel atma işleminin gerçekleşeceğini dile getirdi.

KİPTAŞ Kanarya Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor!

KİPTAŞ tarafından Küçükçekmece'nin Kanarya Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Kentsel dönüşüm projesi için bugün protokol imzaları atıldı.

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde sevindiren haber!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bir süredir gerginliklere neden olan Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığını dile getirdi. 

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin iyi niyet protokolü imzalandı. Proje 2 yılda tamamlanacak.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

KİPTAŞ, İBB'ye dönüşüm için 149 milyon lira borçlanacak!

KİPTAŞ, 2 Haziran'da İBB'den finansman ihtiyaçlarını karşılamak için borçlanma yetkisi istedi ve 149 milyon 472 bin 209 lira borç almak için yetki izni aldı.

KİPTAŞ kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşacak!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, gayrimenkul sektöründeki hareketliliğin sadece üst gelir grupları için üretilen projelerde yaşanmadığını, dar gelirliler için de projeler geliştirdiklerini açıkladı.

Kiptaş kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verecek!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, cumhuriyetin 100. yılında başta İstanbul ve Ankara olmak üzere büyükşehirlerde dönüşüm harekatının hız kazanacağının altını çizdi..

Müteahhitler kentsel dönüşüme yönelmeli!

İstanbul'un konut ve gecekondu sorununu çözmek amacıyla kurulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş, kuruluşundan bugüne kadar 70 bin aileyi ev sahibi yaptı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 5 maddelik kentsel dönüşüm önerisi!

2012 yılında çıkarılan kentsel dönüşüm düzenlemesinden sonra 6 Şubat depremleri de dikkate alınarak yeni kentsel dönüşüm yasası yürürlüğe girdi. Ancak yeni yasanın onaylanmasının ardından tartışmalar devam etti. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durumu paylaştı. 

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde temel atma töreni gerçekleşti. Temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. 

KİPTAŞ Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm projesinin temelini atıyor!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde temel atma töreni gerçekleşiyor. Temel atma törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağlayacak.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Eyüpsultan Yeşilpınar'da başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Projede hangi alanlar olacak? 

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt kısa zaman içerisinde temel atma işleminin gerçekleşeceğini dile getirdi.

kiptaş kentsel dönüşüm Haberi

kiptaş kentsel dönüşüm

İstanbul Beylikdüzü’nde özellikle riskli binalarda hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi, ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşümde yüzde 74 uzlaşma sağlandı. Proje alanında riskli yapıların yıkımı devam ediyor. Proje genelinde pay satış süreçleri de başlatıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projede 2022 senesinde temel atma işleminin yapılacağını dile getirmişti. 

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi Siteler’de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 7 bloklu 260 konutluk site yenilenecek. Yaklaşık 2 bin kişinin ikamet ettiği Gürpınar Siteler Mahallesi'ndeki dönüşüm için KİPTAŞ ile Beylikdüzü Belediyesi arasında 11 Kasım tarihinde protokol imzalandı. Protokol kapsamında ilk önce uzlaşma ofisi açıldı ve Beylikdüzü Belediyesi ile hak sahipleri arasında görüşmeler yapıldı.

Görüşmeler dahilinde...