24 / 04 / 2024

kiptaş örnek proje

kiptaş örnek proje

İçerenköy Evlerinin satış kampanyasını başlatan Başkan Topbaş, projenin bölgedeki kaçak yapıların kentsel dönüşüme tabi tutulmasıyla oluştuğunu belirterek, "Orada kimseyi mağdur etmeden modern ve güvenilir konutlar inşa ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Esenler'de 60 bin konutluk örnek proje başladı!

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'de 60 bin konutluk örnek bir proje başlattıklarını söyledi.

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

KİPTAŞ Locamahal proje fiyatları!

KİPTAŞ Locamahal proje fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Locamahal Zeytinburnu projesi 36 ay sonra teslim ediliyor...

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e örnek proje!

İstanbul Maltepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin çarpık yapılaşma sorunu yaşayan Başıbüyük bölgesi yeni bir çehreye kavuşacak. TOKİ, İstanbul Maltepe'de belediye işbirliğiyle yürütülen proje ile 1 milyon metrekarelik alanı (100 hektar) dönüştürecek.

Elazığ'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Elazığ Belediyesi ve İnşaat Müteahhitleri Derneği kentsel dönüşümde örnek proje için çalışmalara başladı. Bölgenin daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışılacak.

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

Samsun Alaçam'da tarihi yapılar için örnek proje!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam’ın tarihi dokusunun gün yüzüne çıkarılması için örnek proje hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

Muş İstasyon Caddesi'nde örnek proje yapılacak!

Başkan Asya, "İstasyon Caddesinde örnek bir proje yapmak için kendi alanında tanınmış uzmanlarla görüşüyoruz, inşallah Muş'a yakışır bir proje yapacağız" dedi.

Sürdürülebilir turizm alanında örnek proje onaylandı!

Kırkalareli'de hayata geçirilecek projenin turizm bilincini geliştirmesi ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına örnek olmasının beklendiği belirtildi.

Sakarya Erenler'deki dönüşüm örnek gösteriliyor!

Sakarya Erenler Belediyesini ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu burada Başkan Öztürk ile görüşerek Örnek Proje olarak gösterilen Kentsel Dönüşüm ile ilgili bilgi aldı.

kiptaş örnek proje Haberi

kiptaş örnek proje


 


"Yaşanılır ve Güvenilir Mekanlar" ilkesiyle kurulduğu günden bu yana 40 bin sağlıklı ve nitelikli konutu İstanbul'a kazandıran Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ'tan örnek bir proje daha...
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İçerenköy modern ve güvenilir bir yaşam alanı kazanıyor. 144 daireden oluşan İçerenköy Evleri'nin satış kampanyası, Saraçhane Belediye Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ile çok sayıda vatandaş da yer aldı.
 


 
Orta ve üst gelir gurubuna hitap eden 144 dairelik İçerenköy Evleri, 302 bin YTL'den başlayan fiyatları, 0,90 kredi oranı ve 120 aya varan vade imkanıyla satışa sunuldu. 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere üç tipteki dairelerin satış...