28 / 03 / 2024

Kira sözleşmesi 2018

Kira sözleşmesi 2018

Kira sözleşmeleri, kiracı ile mal sahibi arasında imzalanıyor. Peki, kira sözleşmesinde hangi maddelere yer veriliyor? İşte kira sözleşmesi örneği 2018..

Deniz GYO 2018'de aylık 49 bin 350 TL yeni kira sözleşmesi imzaladı!

Deniz GYO tarafından 2018 yılında aylık kira bedeli toplamı 49 bin 350 TL+KDV tutarında yeni kira sözleşmesi imzalandı...

Pera GYO 2018'de aylık 102 bin TL'lik yeni kira sözleşmesi imzaladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak aylık kira bedeli toplamı 102 bin TL  olan yeni kira sözleşmesi imzalandı..

Yeni Gimat GYO 2018'de aylık 680 bin 426 TL'lik yeni kira sözleşmesi imzaladı!

Yeni Gimat GYO portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak aylık kira bedeli toplamı 680 bin 426 TL (KDV hariç) olan yeni kira sözleşmesi imzaladı.

Alarko GYO 2018'de 29 milyon TL'lik kira sözleşmesi imzaladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında KDV hariç yaklaşık 29 milyon TL kira sözleşmesi yaptı...

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi revize edildi!

Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kira sözleşmesi 1 Eylül 2018 tarihinden geçerli olmak üzere aylık 57 bin 750 TL+KDV olarak revize edildi...

Kira sözleşmesi tapu şerhi harcı 2018!

Ev ve işyeri kiralamalarında tarafların imzalamış olduğu kira sözleşmesi tapuya şerh edilebiliyor. İşte kira sözleşmesi tapu şerhi harcı 2018..

Kira sözleşmesi hesaplama kuralı Eylül 2018!

Kira hesaplamasında kullanılan enflasyon oranlarını her ay Türkiye İstatistik Kurumu açıklıyor. İşte kira sözleşmesi hesaplama kuralı Eylül 2018...

Dükkan kira sözleşmesi örneği 2018!

Dükkan kiralamalarında taraflar arasında yapılan anlaşmaya istinaden bilgiler imzalanacak kira sözleşmesinde belirtiliyor. İşte dükkan kira sözleşmesi örneği 2018..

Kira sözleşmesi damga vergisi oranı 2018 belli oldu!

Gayrimenkul kiralamalarında kira sözleşmesi için belli durumlarda damga vergisi ödeniyor. Kira sözleşmesi damga vergisi oranı 2018 bugün açıklandı..

Kira sözleşmesi örneği 2018!

Kira sözleşmeleri, kiracı ile mal sahibi arasında imzalanıyor. Peki, kira sözleşmesinde hangi maddelere yer veriliyor? İşte kira sözleşmesi örneği 2018..

Aile konutu kira sözleşmesi feshi!

Aile konutu; evlilik birliğinin devamı süresince eşlerin birlikte yaşadıkları, hayatlarını idame ettirdikleri yere deniyor. Peki, aile konutu olarak imzalanan kira sözleşmesi nasıl feshedilir? İşte aile konutu kira sözleşmesi feshi..

Kira sözleşmesi fesih bildirimi nasıl yapılır?

Taşınmaz mal kiralamalarında kiracı ile yapılan kira sözleşmesi, kanunda belirtilen fesih nedenlerinin doğması halinde sona eriyor. Peki, kira sözleşmesi fesih bildirimi nasıl yapılır? Fesih bildirimi ne zaman yapılır?

İşyeri kira sözleşmesi süresi!

Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor. Peki, işyeri kira sözleşmesi süresi kaç sene olur?

Kira sözleşmesi 2018 Haberi

Kira sözleşmesi 2018

Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını veya kullanmayla birlikte ondan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme olarak tanımlanıyor.

Taraflar arasında yapılan kira anlaşmasına istinaden hazırlanan kira sözleşemesi kırtasiyelerden de temin edilebiliyor. Sözleşmede kira bedeline, kira sözleşme süresine ve kira artış oranları gibi bilgilere yer veriliyor.

İsteyenler kira sözleşmesini noter huzurunda imzalayabiliyor. Peki, kira sözleşmesi nasıl hazırlanır? Kira sözleşmesi örneği 2018 şu şekilde sıralanıyor:

Kira sözleşmesi örneği 2018


Dairesi

(Buraya taşınmazın bağlı olduğu tapu dairesi yazılacak)


Mahallesi

(Burayı tapudaki mahallesi hanesinde yazan yazılacak)


Cadde/Sokağı

(Cadde veya sokak yazılacak)


Numarası


(Apartman kapı numarası ve Daire kapı numarası yazılacak)


Kiralananın Cinsi

Apartman dairesi


Kiralayan


(Kiraya verenin tam adı ve soyadı yazılacak)

Kiralayanın T.C. Kimlik No


(Kiraya verenin T.C. Kimlik no yazılacak)

Kiralayanın Adresi