19 / 04 / 2024

kiracı abonelik işlemleri 2016

kiracı abonelik işlemleri 2016

Kiracının taşınmaz maldaki elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlerden yararlanılabilmesi için kiracının bunlara abone olması gerekiyor. Peki, kiracı abonelik işlemleri 2016 nelerdir? Kiracı nasıl abone olur?

Kiracı abonelik işlemleri 2016!

Kiracının taşınmaz maldaki elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlerden yararlanılabilmesi için kiracının bunlara abone olması gerekiyor. Peki, kiracı abonelik işlemleri 2016 nelerdir? Kiracı nasıl abone olur?

Kiracı abonelik ücreti 2016!

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracıların gayrimenkule taşınmadan önce almaları gereken bazı abonelikleri bulunuyor. Abonelikler alınırken belli miktarlarda ücret ödeniyor. Peki, kiracı abonelik ücreti 2016 ne kadar?

Kiracı hangi abonelikleri alır?

Bir işyeri veya mesken kiralamalarında kiracıların bazı abonelikleri üzerine alması gerekiyor. Peki, kiracı hangi abonelikleri alır? Kiracı abonelik işlemleri nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Doğalgaz abonelik işlemleri!

Doğalgaz aboneliği almak için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğal Gaz Abonelik Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik işlemleri..

İşyeri elektrik aboneliği kapatma işlemleri!

Elektrik abonelik talebinin ilk elektrik enerjisi bağlantısı olması veya bağlantısı bulunan kullanım yerleri için olan abonelik başvuruları elektrik dağıtım firmasına yapılıyor. Peki, işyeri elektrik aboneliği kapatma işlemleri nelerdir?

İSKİ'nin tüm abonelik işlemleri internetten yapılabilecek!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne ait başta yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerinde yapılan tüm işlemler internetten gerçekleştirilebilecek.

Kiracı abonelik ücretleri!

Mesken veya işyeri kiralamalarında kiracının yapması gereken işlemler arasında abonelikleri kendi adına almak da yer alıyor. Peki, kiracı aboneliği nasıl alır? Kiracı abonelik ücretleri 2015 ne kadar?

Doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri!

Doğalgaz abonelik işlemleri yapıldıktan sonra doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri...

Kiracı abonelik ücreti 2015!

Kiracının taşınmaz maldan tam anlamı ile yararlanabilmesi için bazı abonelikleri üzerine alarak açtırması gerekiyor. Peki, abonelik açtırma işlemleri nelerdir? Kiracı abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Hibe tapu işlemleri!

Bir malın mülkiyetinin hiçbir bedel ödenmeden başkasının mülkiyetine geçmesine hibe deniyor. Hibe işlemini reşit olmayan kişiler gerçekleştiremiyor. İşte, hibe tapu işlemleri ve gereken belgeler!

Kentsel dönüşümde uygulama işlemleri!

Kentsel dönüşümde, riskli alanlarda yer alan riskli binalar tespit edilerek yıkılıyor; yerine yeni yönetmeliklere uygun bir şekilde sağlam binalar inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşümde uygulama işlemleri...

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular teslim işlemleri yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Diyarbakır Üçkuyular konut projesi kapsamında yer alan 1.124 adet konutun teslim işlemleri yarın başlayacak.

Kuştur Tatil Köyü kiralanmasıyla ilgili devir işlemleri yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Tatil Köyü kiralanması ile ilgili devir işlemleri yapıldı.

kiracı abonelik işlemleri 2016 Haberi

kiracı abonelik işlemleri 2016

Kiracı abonelik işlemleri 2016!

Taşınmaz mal kiralamalarında mal sahibi ile kiracı arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Böylece, kiracılar ilgili taşınmazı kullanım hakkına sahip olmuş oluyor.


Ancak taşınmaz maldaki elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlerden yararlanılabilmesi için kiracının bunlara abone olması gerekiyor. Peki, kiracı abonelik işlemleri 2016 nelerdir? Kiracı nasıl abone olur?


Kiracı abonelik işlemleri 2016..


Su abonelik işlemi 2016

Gerekli Belgeler : 

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 tarihi öncesi ise  ;


İlgili Belediye'den binanın yapım tarihine dair yazı veya Elektrik - Doğalgaz - Telefon Sözleşme evraklarından biri

T.C. Kimlik Numarası yer alan Kimlik Belgesi

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik ve 185 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 396 TL

Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 - 26.07.2008 tarihleri arasında ise  ;


Yapı Ruhsatı

T.C. Kimlik Numarası yer alan Kimlik Belgesi

Konutlarda...