28 / 03 / 2024

kiralık arsa

kiralık arsa

Kırşehir Belediye Başkanlığı'ndan 139 adet tarla kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek taşınmazlara kaç TL değer biçildi? İşte detaylar...

O ilde Haziye ait 17 adet arsa satılacak! 14 tarla kiralanacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Osmaniye ili, Merkez ilçesinde Haziye ait 17 adet arsa satılacak. 14 tarla kiralanacak! İşte ayrıntılar...

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü arsa kiralama ihalesi 4 Şubat'ta!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Antakya'da yer alan arsayı Özel Eğitim Tesisi yapılmak üzere kiraya veriyor. İhalesi 4 Şubat 2016'da gerçekleşecek.

Mahmutlar Belediyesi 2 bin 813 metrekare arsayı kiraya verecek

Mahmutlar Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 2 bin 813 metrekare alanındaki arsayı akaryakıt istasyonu yapılması için kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 49 yıllığına kiralık arsa!

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Van Merkez'de yer alan inşaat yapım işini 49 yıllığına kiraya veriyor.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Can Ekşioğlu: Anadolu Yakası’nda kiralık ev kalmadı!

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı.

İstanbul'da kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor.

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kadıköy ile birlikte Maltepe ve çevrelerinde kiralık daire talebi her geçen gün artarken Şahinkaya; Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Kadıköy ve Ataşehir’in en yüksek kira değerlerini taşıdığını ifade etti.

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kentsel dönüşüm nedeniyle ailelerin yeni ev arayışına girmesi ve eski yapıların yıkılması ve yaz döneminde evliliklerin artması ile birlikte Kadıköy'de kiralık daire bulmak neredeyse imkansızlaştı

Salim Taşçı: Kiralık ev bulmak neredeyse imkansızlaştı!

Emlak Müşaviri Salim Taşçı, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde evleri yıkılanların kiraya çıkmaları, nufus artışı, göçler ve yabancılar nedeniyle başta Ankara olmak üzere kiralık ev bulmak neredeyse imkansızlaştı" dedi

Nidakule Göztepe A sınıfı kiralık ofis alanları Leed Gold sertifikalı!

İstanbul Anadolu Yakası’nda, şehrin iki ana otoyolundan biri olan D-100 üzerinde yer alan Nidakule Göztepe projesi Leed Gold sertifikalı A sınıfı kiralık ofis alanlarını müşterilerine sunuyor.

Eskişehir kiralık konut sorunu yaşıyor!

Konut sıkıntısının hat safhada olduğu yollarda kiralık ev bulmanın adeta mucize olduğu dönemlerde kira fiyatlan da fırlamış, kirada oturan pek çok vatandaş ise sıkıntılı günler yaşamıştı.

İstanbul Anadolu yakasında kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor...

kiralık arsa Haberi

kiralık arsa

Kırşehir Belediye Başkanlığına ait Yenice, Aşıkpaşa, Kuşdilli, Kayabaşı ve Kındam mahallelerinde konumlanan 139 adet tarla vasıflı taşınmaz 1 yıl nadas, 1 yıl ekim olmak üzere iki (2) seneliğine her biri beher dönüm kira muhammen bedeli 135 adedinin 230,00 lira, 4 adedinin ise 700,00 lira olmak üzere kiraya verilmek için ihalesi yapılacak.

Söz konusu ihale 14/09/2022 Çarşamba günü saat 14:00’da Yenice Mahallesi Terme Caddesi Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında yer alan Belediye Meclis Salonunda toplanacak olan Belediye Encümeni (İhale Komisyonu) huzurunda gerçekleştirilecek.

İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TARLA KİRALAMA İHALE İLANI

1- Mülkiyetleri Belediyemize ait Şehrimizin Yenice, Aşıkpaşa, Kuşdilli, Kayabaşı ve Kındam mahallelerinde bulunan 139 adet tarla vasıflı taşınmaz 1 yıl nadas, 1 yıl ekim...