28 / 03 / 2024

kirazlı metro hattı

kirazlı metro hattı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapmayı planladığı Halkalı-Kirazlı Metro Hattı'na itiraz etti. Ancak itiraz, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi.

Yeni metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım planları arasında yer alan yeni metro hatlarının 29 Ekim'de açılacak olan Marmaray'a bağlanacak şekilde tasarlandığı belirtiliyor. Bunlardan bir tanesi S. Gökçen Havalimanı Pendik metrosunun Marmaray bağlantısı...

Kirazlı metro hattı!

Büyük bir yatırımla hizmete alınan Kirazlı metro hattı ile bugüne kadar ulaşımda zaman zaman sıkıntı çekilen Olimpiyat Stadı’na, proje kapsamında yapılan Olimpiyat istasyonu ile erişim sorun olmaktan çıkıyor....

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul'un ulaşım sorununa çare olacak  Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda çalışmalar sona erdi. Metronun açılış yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın büyük ihtimalle 10 Mart tarihinde, İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattının da bu ay içinde hizmete sunulacağını belirtti. 

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı 2022'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşası devam eden Bahçelievler-Kirazlı metro hattının 2022'nin sonunda açılacağını söyledi. 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu açılıyor!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Metro hattının Olimpiyat Başakşehir ve Kirazlı istasyonları açılışa hazırlanıyor.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı 2023'ün ilk yarısında tamamlanacak!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta çalışıyor. İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, hattaki çalışmalara ilişkin "Yapım işlerine hızlıca başlayacağız. 2023'ün ilk yarısında İstanbul'a kazandırmak için bütün çabamızla çalışacağız" dedi.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta yeniden başlıyor!

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları 27 Mart'ta yeniden başlıyor... 

kirazlı metro hattı Haberi

kirazlı metro hattı

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (IBB) yapmayı planladığı "Halkalı-Kirazlı Metro Hattı"na itiraz etti. Metro hattı güzergahı Atakent'teki "Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin altında geçiyor. Metro hattının ötelenmesini isteyen Sağlık Müdürlüğü'nün itirazı, 2 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi. İBB Meclisi, Bağcılar Kirazlı'dan başlayıp Küçükçekmece Halkalı Tren Istasyonu'na kadar uzanacak, 9,7 kilometrelik metro hattını ilişkin imar planlarını 2014 yılında kabul etti. İstanbul Valiliği 11 Sağlık Müdürlüğü, askı süresi içerisinde planlara itiraz etti. Metro güzergahının, Küçükçekmece'nin kuzeyinde Atakent'in güneyinde bulunan "Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi" altından geçtiğini, söz konusu hastanenin bulunduğu arazi üzerine başka sağlık tesislerinin de yapılmasının planlandığını belirten Sağlık Müdürlüğü, metro...