26 / 04 / 2024

kirazlı metrosu

kirazlı metrosu

Büyük bir yatırımla hizmete alınan Kirazlı metro hattı ile bugüne kadar ulaşımda zaman zaman sıkıntı çekilen Olimpiyat Stadı’na, proje kapsamında yapılan Olimpiyat istasyonu ile erişim sorun olmaktan çıkıyor....

Bağcılar Kirazlı metro!

Bağcılar Kirazlı metrosunun yapımına 2006 yılında başlanmış ve geçtiğimiz Haziran ayında da hizmete girmiştir. Başakşehir - Kirazlı - Olimpiyatköy metrosunun uzunluğu yaklaşık 21,7 kilometredir...

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Yenikapı-Havaalanı-Kirazlı metrosu sürücüsüz olacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mega kentin üçüncü sürücüsüz metrosu için düğmeye bastı.

Kirazlı-Olimpiyatköy Metrosu Kayaşehir'e uzanacak!

2019'da işletmeye alınması planlanan Başakşehir-Kayaşehir Metrosu, yapımı devam eden metro hatlarıyla entegre olacak.

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nda son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan metro hattının Haziran 2018'de açılması planlanıyor.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu ne zaman açılacak?

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan hattın 2018'de açılması planlanıyor.

Kirazlı-Halkalı Metrosu'nun inşaatı başladı!

Binlerce kişinin merakla beklediği Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'ndan müjdeli haber geldi. Metro hattında inşaat çalışmaları başladı.

kirazlı metrosu Haberi

kirazlı metrosu


Kirazlı metro hattı!


2006 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz Haziran ayında hizmete giren Başakşehir - Kirazlı - Olimpiyatköy metrosunun uzunluğu yaklaşık 21,7 kilometre olup 16 istasyondan meydana geliyor. Ayrıca Olimpiyatköy’de trenler için depo sahası ve atölye binası da yer alıyor.


Kirazlı istasyonu, mevcut M1 Aksaray-Otogar-Havalimanı hattının devamı olarak yapılan Otogar-Kirazlı metro hattının ortak istasyonu olarak hizmet veriyor. Bu istasyonda yapılacak aktarma ile Başakşehir’den binen yolcular Aksaray’a gidebiliyorlar.


Otogar Kirazlı metro hattı istasyonları!


Metrokent, Başak Konutları, Siteler, Turgut Özal, İkitelli Sanayi, Olimpiyat, Ziya Gökalp Mh, İstoç, Mahmutbey, Yeni Mahalle, Esenler, Menderes, Üçyüzlü, Bağcılar meydan, Araç depo sahası ve Kirazlı'dan meydana geliyor.


Büyük bir yatırımla hizmete alınan Kirazlı metro hattı ile bugüne kadar ulaşımda zaman zaman sıkıntı çekilen Olimpiyat Stadı’na, proje kapsamında yapılan Olimpiyat istasyonu ile...