29 / 03 / 2024

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi nereye taşınacak

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi nereye taşınacak

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Kırıkkale'de tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi mecliste!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Beyobası, Işıklar, Uzunlar ve Akçakavak köylerinde tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi ve çiftçilerin mağduriyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Önal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale'ye sanayi sitesi müjdesi!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sanayi esnafına beklenen müjdeyi verdi. 

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de ilk fabrikanın temeli atıldı!

Kırıkkale'de 500 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisi gerçekleştirilen Dikmen Savunma Sanayi AŞ'nin fabrika bloklarının temeli törenle atıldı. 

Kırıkkale'de Silah İhtisas OSB'si kuruluyor!

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı projesinin yeniden ihale edildiğini belirterek, "Kırıkkale, ülke savunmasının başkenti.'' dedi

Kırıkkale Balışeyh'e sanayi fabrikası kuruluyor!

Savunma sanayi yatırımcısı Koreli işadamı projeleriyle Kırıkkale Balışeyh Belediye ziyaretinde bulundu. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçeye yatırım yapmak isteyen işadamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Kırıkkale Silah Sanayi OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatları yaptırılacak. İnşaatın keşif bedeli 14 milyon 991 bin 47 TL olarak belirlendi.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB inşaatı durdurulacak mı?

Türkiye'de ilk defa Kırıkkale'de faaliyete geçmesi beklenen ve geçen aylarda temeli atılan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) durma noktasına geldi.

Kırıkkale'de icradan 7.6 milyon TL'ye satılık fabrika!

Kırıkkale Yahşiyan ilçesinde bulunan Narina İnşaat İmalat Makine Sanayi Ticaret A.Ş, Kırıkkale 1.İcra Dairesi tarafından 24 Kasım 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası açık arttırma usulüyle ihale ediliyor.

Ersan Arslan Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan ve Vali Ali Kolat, Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatında incelemede bulundular. Arslan, Silah OSB'nin Savunma Sanayinin gözbebeği olacağını söyledi.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'nin temeli 11 Aralık'ta atılacak!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentte kurulacak Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) temelinin 11 Aralık'ta atılacağını açıkladı. Altyapı ihalesi yapılan projenin Türkiye'de ilk olacağı belirtiliyor.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'nin altyapı çalışmaları 2016'da tamamlanacak!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentte kurulacak Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı çalışmalarının 2016 yılında tamamlanmasının planlandığını belirterek, "Çalışmaların bu tarihten önce bitirilmesi için yoğun çaba harcayacağız" dedi.

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB altyapı işi ihalesi 13 Kasım'da!

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından, Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB alanına ilişkin altyapı yapım işi 13 Kasım 2014 tarihinde saat 10:00'da ihale ediliyor...

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi nereye taşınacak Haberi

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi nereye taşınacak

Kırıkkale Belediye Meclisi Mayıs Ayı olağan toplantısında, şehir merkezinde yer alan Küçük Sanayi Sitesinin dönüşümü için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile protokol yapması konusunda yetki verilmesine karar verildi. Sabah'tan Hakan Gökkaya'nın haberine göre; söz konusu proje ile Eski Sanayi Sitesi şehir merkezinden kaldırılacak  Çevre yolunda Kırıkkale Belediyesi'nin de arsanın bulunduğu yere taşınacak. Projede inşaatı TOKİ üstlenecek. Proje Modern Sanayi Sitesi'ne taşınacak. 

İhaleler TOKİ tarafından yürütülecek

Sanayi sitesinin dönüşümü için yoğun mesai harcayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yeni Sanayi Sitesi Projesinin İhale ve İnşaat yapım süreçleri TOKİ tarafından yürütüleceğini dile getirdi. 

Küçük Sanayi Sitesi'nin şehir merkezinde eski yapıların arasında kaldığını söyleyen Başkan Saygılı yeni proje ile şehir için en önemli projelerden birine imza attıklarını söyledi. 

Belediye Başkanı...