25 / 04 / 2024

kırklareli osb Ateşoğlu Süt

kırklareli osb Ateşoğlu Süt

2014 yılı itibariyle Türkiye'de inşaatına başlanan en büyük sanayi yatırımlarını barındıran KOSB'de, Farmatek İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti. ilaç üretim tesisi ve Kırklareli Gaz Enerji Üretim tesisi kuruldu...

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın kolonları kesilmiş!

11 kişiye mezar olan Yağcıoğlu Apartmanı’nda kolonların kesildiği, kirişlerin kırıldığı, zeminin su aldığı belirlendi.

İzmir depreminde çöken Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan ‘Yağcıoğlu Apartmanı' ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı.  Projede aykırı yapılan bodrumdan ilk günden beri su çıktığı, betonun yumuşadığı belirtildi.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Yağcıoğlu Apartmanı’nın müteahhitlerinden korkunç itiraf!

İzmir depremiyle ilgili tutuklu 7 şüpheliden 2’si, yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı’yla ilgili gerçekleri anlattı. Şüpheliler, "İnşaat yapım sürecinde ve sonrasında zeminde su birikmesini fark ettik. Buna rağmen inşaata devam edip tamamladık" itirafında bulundu.

Danıştay, Saraçoğlu Mahallesi’nin Emlak Konut'a devrini durdurdu!

Danıştay 10. Dairesi, Kızılay Saraçoğlu Mahallesi'nin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'ye devrini düzenleyen 17 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararının yürütmesi durduruldu. 

Emlak Konut Kızılay Saraçoğlu'nda dönüşüme başlıyor!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine daha imza atmaya hazırlanıyor...

Tabanlıoğlu, MIPIM’de finalde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da yerini alıyor. Projeleri ve konferans katılımıyla MIPIM’de geniş varlık gösterecek Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile de yine finalde ödül için yarışacak.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2016'ya katılıyor!

Türkiye mimarlığının küresel ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape Global 2016’ta yerini aldı.

kırklareli osb Ateşoğlu Süt Haberi

kırklareli osb Ateşoğlu Süt


Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSB), 2014 yılında başlayan özel sektör yatırımları 1 milyar doları geçti.


2014 yılı itibariyle Türkiye'de inşaatına başlanan en büyük sanayi yatırımlarını barındıran KOSB'de, Farmatek İlaç San. ve Tic. Ltd. Şti. ilaç üretim tesisi ve Kırklareli Gaz Enerji Üretim San. Tic. 530 MVA kombine doğalgaz çevrim santrali kurulurken, temel atma aşamalarına gelmiş tesislerin katma değeri yüksek tesislerden olacağı kaydedildi.


Sanset Gıda Turz. San. ve Tic. A.Ş., KOSB'de 170 bin metrekare alan üzerine kurduğu çikolata ve dondurma üretim tesisi ile önemli bir atılım yaparak KOSB'nin gücüne güç kattı.


Kırklareli OSB'den yapılan açıklamada Kale İplik San. ve Dış Tic. Ltd.Şti.'nin 110 bin metrekare alan üzerinde 150 kişi istihdam ile üretime başladığı kaydedilirken, "Yine Toksöz Holding bünyesinde olan Arven İlaç ve San....