25 / 04 / 2024

Kırklareli Otoparkı inşaat

Kırklareli Otoparkı inşaat

Kırklareli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırklareli Kapalı Otopark'ın inşaat çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında katlı kapalı otoparkının çevre düzenlemesi başladı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında son durum!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu...

Kırklareli Demirköy Halk Kütüphanesi inşaatı tamamladı!

Kırklareli Demirköy'de inşaatına geçtiğimiz yıl başlanılan halk kütüphanesi binasının inşaat çalışmalarına başlandı. Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, yazılı açıklamasında, kütüphanenin koronavirüs salgının önlenmesinden sonra hizmete açılacağını duyurdu.

Koronavirüs Kıbrıs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, koronavirüsün Kıbrıs inşaat sektöründe oluşturacağı etkileri açıkladı. Gürcafer, "Ev satışı ve yeni inşaatlar yapılamayacak" dedi...

İspanya'da koronavirüs kısıtlaması inşaat işçileri için kalkacak!

İspanya'da koronavirüs kısıtlaması inşaat işçileri için kalkacak. İnşaat ve fabrika işçileri önümüzdeki haftadan itibaren gerekli tedbirleri alarak işe geri dönecek.

Kırık Tüneli inşaatında son durum ne?

Kırık Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Kırklareli Otoparkı inşaat Haberi

Kırklareli Otoparkı inşaat

Kırklareli Belediyesi tarafından yapımına başlanılan katlı kapalı otoparkın inşaatı tamamlandı. Projede çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlandı.

Dokuz Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, kentin büyük bir sorununa çözüm olacak otoparkın çevre düzenlemesi yapılıyor. Otopark giriş ve çıkış yollarının yapımı başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip otoparkı kısa süre sonra hizmete açılacağını açıkladı. 

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Kesimoğlu, ''Otoparkımızın inşaatı geçtiğimiz ay sona ermişti. Şimdi ise çevre düzenleme çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz otopark giriş ve çıkış yollarını tamamlayacak. Kentimize yakışır bir otopark inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. En kısa sürede otoparkı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız" şeklinde konuştu.