29 / 03 / 2024

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediye

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediye

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler TBMM'de!

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler ve Kırşehir'in sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı orta gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı orta gelir grubu projesinde yer alan 38 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kırşehir'de 258 yeni konut inşa edecek!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kındam'da 258 yeni konut inşa edecek.

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediyeye verilmedi! 

Kırşehir'de yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan Aşıkpaşa Tabiat Parkı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belediyeye devir edilmedi. 

TOKİ Kırşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam projesindeki 250 adet dairenin kura çekiliş tarihi açıklandı. Peki TOKİ Kırşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı...

TOKİ Kırşehir Akpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Kırşehir Akpınar kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Kırşehir'de oda başkanlarından 'Kira Kontratlarında TL' çağrısı!

Kırşehir'de oda başkanları, iş yeri kira kontratlarının döviz yerine Türk lirası ile yapılması çağrısı yaptı.

Kırşehir Merkez kura sonuçları listesi 31 Ocak 2018 açıklandı!

Kırşehir Merkez kura sonuçları listesi 31 Ocak 2018 açıklandı. Toplamda 991 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

TOKİ'den Kırşehir Kaman Sarıuşağı Mahallesi'ne 224 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi'nde konut projesi yapılacak...

Kırşehir'e 3 yeni okul inşa edilecek!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan,Kışehir Akpınar ilçesine üç yeni okul inşa edileceğini açıkladı.

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediye Haberi

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediye

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; Tarım ve Orman Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından 14 Şubat 2019’da “Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'müz tarafından projelendirilen Aşıkpaşa Tabiat Parkını Kırşehir Belediye Başkanlığımıza emanet ediyor ve işletmecilik hakkını devrediyoruz” açıklamasında bulunarak, Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nın belediyeye teslim edildiğini ifade etti. 

Ancak seçimleri CHP kazanınca bakanlık bu kararından vazgeçti. Daha sonra da  Tabiat parkını kiraya vermek için ihaleye çıkardı. İhaleyi yıllık 260 bin lira kira bedeli veren ve tek başına katılan Ankaralı bir pastaneci aldı.

İçinde tenis kortları, basketbol sahası, oturma alanları, kır lokantası, gözetleme kulesi ve...