26 / 04 / 2024

kış bahçe tasarımları

kış bahçe tasarımları

En güzel kış bahçe tasarımlarını yaparken hava koşullarını da değerlendirmek gerekiyor. Tasarımını yapacağınız kış bahçesinde öncelikle renklere karar vermeniz gerekiyor. Sonrasında ise kış bahçeniz için planı oluşturmalısınız...

Evini yenilemek isteyenlere Bellona’dan büyük kampanya! 2023 tasarımlarını alın 2022’nin fiyatlarını ödeyin!

Evini yenilemek isteyenler, ihtiyaçlarını almak için uygun zamanı bekleyenler… Bu fırsat kaçmaz. Evinizi Bellona’nın 2023’ün tasarımlarıyla donatın, 2022’nin fiyatlarını ödeyin. Üstelik kampanya bununla da sınırlı değil. 24 parça porselen yemek takımı hediyenizi de istemeyi unutmayın. Kampanyada siz

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin tL sermaye bedeli ile Ali Akbulut ve Mehmet akbulut ortaklığında kuruldu.

Eda Tahmaz'dan yazlık ev dekorayonu önerisi!

Eda Tahmaz yazlık ev dekerosyonu ile ilgili püf noklatalar verdi. Tahmaz ayrıca havuz başı ve bahçe tasarımları için gerekli koşullara da değindi.

Yazlık ev dekorasyonunun püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yazlık ev dekorasyonunun püf noktalarını ve bahçe tasarımlarında dikkat edilmesi gereken kriterleri anlattı.

Evgör 2016 yaz koleksiyonunda bahçe tasarımlarına yer verdi!

EVGÖR, 2016 yaz koleksiyonuna yeni tasarım bahçe mobilya ve aksesuarları ekledi.Evgör’ün bahçe mobilyaları, yaz dönemine özel indirimler ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat avantajları ile sunuluyor.

Vitello Garden Concept özel tasarımlarıyla beğeni topluyor!

Vitello Garden Concept, faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni topluyor. Yeni tasarımlarını müşterileri ile buluşturan firma, oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede tercih edilen bir marka olarak göze çarpıyor.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

İşte sıradışı ev tasarımları!

Sıra dışı evler hepsi muhteşem güzellikte, tarz olan evler çok beğeniliyor. Kimi orman içinde, kimi de yeşillik alanda evlerin değişik olan tasarımlarla karşınıza çıkıyor.İşte tasarımlarıyla hayranlık uyandıran en güzel evler...

Confetti'nin doğa dostu halı tasarımları dikkat çekiyor!

Desen desen farklı halı çeşitleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, organik yapısıyla dikkat çeken Naturel koleksiyonuyla genç çiftlere kullanışlı, şık ve modern tasarımlar sunuyor.

Vitello Garden Concept'ten yeni bahçe tasarımları!

Modern ve klasik çizgilerin harmanlandığı özgün modelleri ve oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede ülkenin tercih ettiği Vitello Garden Consept geliştirdiği yeni tasarımlarla sezonu açtı.

Mesa Bahçeşehir yatırımlarını askıya aldı!

İstanbul’da gayrimenkul piyasanın nabzının en hızlı attığı bölgelerden biri olan Bahçeşehir’de “yoğunluk” tartışması başladı. Erhan Boysanoğlu, KİPTAŞ’ın bölgede 4 bin konutluk Vaditepe projesi nedeniyle yatırımları askıya aldıklarını söyledi..

kış bahçe tasarımları Haberi

kış bahçe tasarımları

Yazın bahçe kullanımı kolay olsa da kışında bahçe keyfi yaşamak isteyenler için en güzel kış bahçesi tasarımlarını derledik. Konforlu bir o kadar da samimi bir kış bahçesi hazırlamak için öncelikle hava koşullarını dikkate alarak hazırlıklarınızı yapmanız gerekiyor. 


Mobilyalarınızla kış bahçenizde küçük bir oturma köşesi planlayabilirsiniz. Bu sayede karlı ve de yağmurlu havalarda manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca tente sayesinde kapalı olacağından yemek odası havası da yaratabilirsiniz. 


Dinlenmek için kullanmak istiyorsanız havadar ve dekoratif bir alan olmasını sağlamalısınız. Ayrıca renklerin uyumlu olması da çok önemli bir nokta. Soğuk havalarda genelde pastel tonlar tercih edilse de bu kasveti üzerinizden atmak istiyorsanız renkli ve uyumlu bir ortam oluşturabilirsiniz. 


Ayrıca kış bahçenizden manzarayı izlerken kullanabileceğiniz tekstil ürünleri de önemli.. Yastık, minder, masa örtüsü gibi ürünlerde seçeceğiniz renklerle...