26 / 04 / 2024

kızılcahamam çeltikçi satılık arsa

kızılcahamam çeltikçi satılık arsa

Kızılcahamam Belediyesi, Çeltikçi Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı 17 Eylül 2014 Çarşamba günü ihale usulüyle satıyor. Arsaların metrekare birim fiyatı 22 TL ile 26 TL arasında değişiyor...

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Ankara Kızılcahamam'da yanan iş yerleri yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ankara Kızılcahamam'da iş yerlerinin hasar gördüğü yangınla ilgili açıklama yaptı...

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Kızılcahamam Tüneli Eylül'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamada Ankaralıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kızılcahamam Tüneli'nin de Eylül'de faaliyete geçeceğini söyledi.

Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da sokak sağlıklaştırma, kentsel dönüşüm ve sıfır atık projesinin çalışmalarına ilişkin incelemeler yaptı. Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatının bu ay başladığını söyledi...

Ankara Kızılcahamam'daki 55 milyon TL'lik yatırım hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam’da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, ilçede bulunan 55 milyon TL'lik yatırımları halkın hizmetine açtı.

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

Kızılcahamam Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kızılcahamam Belediyesi, Yenice Mahallesindeki "Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı" nitelikli arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Nisan'da gerçekleşecek..

Mark Twain'in California'da kızına aldığı çiftlik satılığa çıkarıldı!

Amerikalı yazar Mark Twain'in 1909 yılında California eyaleti Redding'de kızı için satın aldığı çiftlik 1,8 milyon dolara satılığa çıkarıldı.

Liv Marine Beylikdüzü satılık daire!

Denize 100 metre mesafede inşa edilen Liv Marine Beylikdüzü satılık daire fiyatları 950 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 80 adet daireden oluşuyor.

En çok satılık konut Beylikdüzü'nde arandı!

Gayrimenkul için en çok arama Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yapıldı. Daire aramalarının yüzde 70’i satılık, yüzde 30’u kiralık ev için yapılırken, satılıkta en çok arama Beylikdüzü, kiralıkta ise Esenyurt’da gerçekleşti.

kızılcahamam çeltikçi satılık arsa Haberi

kızılcahamam çeltikçi satılık arsa


Ankara Kızılcahamam Çeltikçi Mahallesi'nde belediye tarafından 14 adet arsa ihale usulüyle satılıyor. Kızılcahamam Çeltikçi Mahallesi'nde satılacak olan arsaların ihalesi 17 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. Arsaların metrekare birim fiyatı 22 TL ile 26 TL arasında değişiyor.



İHALE


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Kızılcahamam Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait çeltikçi Mahallesinde bulunan aşağıda ada, parsel ve miktarı belirtilen taşınmaz mallar 03.09.2014 tarih ve 158 sayılı Encümen kararı ile 2886 S.K’nun 45. Maddesine göre 17.09.2014 tarihinde Belediye Encümen Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda ihalesi yapılacak olup, ihaleye ait şartname bedeli mukabilinde Tahakkuk Tahsilat Şefliğinden alınabilir

İlgililere ilan olunur.


KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNCE SATIŞA SUNULAN ARSALAR