19 / 04 / 2024

Kocaeli 2015 projeleri

Kocaeli 2015 projeleri

Kocaeli'de kent meydanlarının inşaatları yükseliyor. Karamürsel ve Başiskele’de kaba inşaatlar bitme noktasında gelirken, Kartepe’de meydan projesi bitti ve ihale aşamasında geldi. Kandıra’da ise çalışma devam ediyor. İşte projelerdeki son durum;

Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli'deki projeleri anlattı!

Kartepe Koordinasyon toplantısında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “İlçemiz Vergi Dairesi, Noter, Adliyenin ve hastanenin olmaması gelişmenin önünde sıkıntı olmaktadır."dedi.

Kocaeli Bilim Merkezi hizmete açıldı!

Kocaeli Bilim Merkezi’nde inceleme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’dan bilgi aldı.

Kocaeli’de 195 yeni eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Nisan Cumartesi günü 6. Açılış Bayramı kapsamında Kocaeli Bilim Merkezi’nin de aralarında yer aldığı 195 yeni eserin açılışını yapmak için Kocaeli'ye geliyor.

Kocaeli'ye duble yol müjdesi!

Kartepe ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe’ye kadar duble yol olacak. D-100’e alternatif olacak

Yeni Kocaeli Yeni 100 projesi tanıtıldı!

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, 2014-2019 döneminde hayata geçirilmesi planlanan projeleri 100 başlıkta kamuoyu ile paylaştı. Toplantıda Büyükşehir’in 10 yılda Kocaeli’ne yaptığı hizmetleri anlatan kısa bir film gösterisi gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir’den köylere 12 cami minaresi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde yapılacak 12 adet çelik minare yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli'ye 1,5 milyon fidan dikilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl 1 milyonu kendi imkanlarıyla, 500 bini de Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla toplam 1,5 milyon fidanın kente dikileceğini söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gelecekte dev projeleri kendi mühendisimiz yapmalı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; Türkiye’de son yıllarda yapılan ve inşaatları devam eden büyük dev projelerde, ülkemiz mühendislerinin tek başına görev almasının önemine vurgu yaptı...

Kazakistanlı iş adamları Kocaeli'de 16 proje hayata geçirecek!

Kazakistanlı bir heyet Kocaeli'ye gelerek yapacakları projeleri KOTO'ya üye olan iş adamlarına anlattı, Türk yatırımcılardan destek beklediklerini söyledi 4 kişiden oluşan Kazakistanlı heyet, ülkelerinde yapılması planlanan 16 farklı projeyi açıkladı.

Kocaeli'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm adına bölgeleri belirleme çalışmalarına başladı. Sır gibi saklanan bölgeler nereler olabilir? Aslında bölgeler belli gibi, kent kuzeye doğru yapılaşacak, bu çok açık ortada.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İsmail Baran, Kocaeli'deki projeleri inceledi!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de bulunan Ömer Halisdemir Parkı’nı gezdi, park içerisinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Kent Konut Kocaeli'de kentsel dönüşüme devam ediyor!

Kent Konut 2006 yılından bu yana Kocaeli halkına yakışır, kaliteli, konforlu, ekonomik ve çağdaş konutlar üretmek, kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirerek bu yerleşim alanlarını kentin görselliğine yakışır hale getirmek hedefiyle çalışıyor.

Kocaeli’de 2015 yılında 35 bin 353 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’de 1 289 320 konut satıldı. Konut satışları 2015 yılında bir önceki yıla göre %10,6 artış gösterdi.

Kocaeli'de 53 okul 2017'de açılacak!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2015 yılında projelendirip 2016 yılında inşaatına başladığı ve 2017 yılında eğitime açmayı planladığı 53 okulun toplam yatırım maliyeti 400 milyon TL'yi bulacak.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Kocaeli’de 11 ayda 31.725 konut satıldı!

TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamlarına göre Kocaeli’de 2015 yılının ocak-kasım dönemindeki toplam satış sayısının 31 bin 725 olduğu bildirildi. Geçen kasım ayında ise 3 bin 030 konutun satıldığı öğrenildi.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Kocaeli Büyükşehir'in 2016 bütçesinde aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılının son toplantısını Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıda Büyükşehir ve 12 ilçe belediyesinin 2016 yılı bütçeleri kabul edildi.

TOKİ Kocaeli Kandıra 206 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde inşa edilecek 206 konutun inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesini 10 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirdi.

İMO Kocaeli Şubesi, İmar ve Kentleşme Hukuku semineri verdi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından 30 Kasım 2015 tarihinde şube binasının eğitim salonunda şube başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulunun katılımıyla “İmar ve Kentleşme Hukuku konulu seminer düzenledi.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Kocaeli 2015 projeleri Haberi

Kocaeli 2015 projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2009 seçim beyannamesinde yer alan 4 ilçedeki kent meydanı çalışmaları sürüyor. Karamürsel ve Başiskele Kent meydanlarının inşaat çalışmalarında kaba inşaat bitme noktasına gelirken, Kartepe Kent Meydanı çalışmasında ihale aşamasına gelindi. Kandıra Kent Meydanı için ise çalışmalar devam ediyor. 17 milyon 830 bin liraya mal olacak Karamürsel Kent Meydanı ve 9 milyon 41 bin liraya mal olacak Başikele Kent Meydanı 2017 tarihinde bitecek. Kartepe Kent Meydanın ise proje çalışmaları bitti ve ihale için gün bekleniyor.


2 TEMMUZ 2017’DE BİTECEK


Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kent meydanı çalışması Karamürsel’de başladı. Belediye binası ve kent meydanının olacağı alan için yapılan ihaleyi 17 milyon 830 bin lira teklif veren Özpol inşaat aldı. 9 Nisan’da 2014 tarihinde başlayan inşaat çalışmasının 2 Temmuz 2017 tarihinde bitmesi...