26 / 04 / 2024

Kocaeli Ali Nuri Çolakoğlu Lisesi ne zaman açılıyor

Kocaeli Ali Nuri Çolakoğlu Lisesi ne zaman açılıyor

Çolakoğlu Metalurji tarafından inşa edilen Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bu yıl eğitime başlayacak. Çolakoğlu Metalurji Genel Müdürü Uğur Dalbeler “ Çolakoğlu Metalurji olarak eğitim, sağlık ve diğer alanlarda yatırım yapmayı topluma karşı bir borç biliriz.'' dedi

Kocaeli yerinde dönüşüm için uygun değil: Alan bazlı dönüşüm şart!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve Kocaeli'de dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini açıkladı. 

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Kocaeli'de arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Kandıra'da üvey kardeşler arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda Ali Parmaksız (63), üvey kardeşi Osman Yavaş´ı (61) tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli'de 171 metrekarelik alan için imar barışı talebi!

Kocaeli'de yaşayan Ali Tarakçı isimli vatandaş 406 metrekarelik alanın 171 metrekarelik alanının kendisine ait olduğunu söyleyerek imar barışı talebinde bulundu.

Attila Türker, Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Nuri Türker oldu.   

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Attila Türker, Türker Proje'nin yönetim kurulu başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker oldu. Attila Türker'ün vekili ise Ali Nuri Türker oldu...

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ'den beklentisi büyük!

Başkanı Ali Osman Kılıç, Kocaeli Gölcüklü emeklilerin TOKİ evlerini büyük merakla beklediklerini belirtti. Kılıç, ''Emeklilerin TOKİ'den büyük beklentisi var" dedi.

Kocaeli Dilovası Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında, Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısıgerçekleşti. Toplantıda bölgedeki imar planı konuşuldu.

Kocaeli Ali Nuri Çolakoğlu Lisesi ne zaman açılıyor Haberi

Kocaeli Ali Nuri Çolakoğlu Lisesi ne zaman açılıyor

Çolakoğlu Metalurji tarafından yaptırılan Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak. Lise yeni öğretim yılında 272 öğrenci kabul edecek


Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi dallarında eğitim verecek olan 952 öğrenci kapasiteli Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2016-2017 eğitim yılında ilk öğrencilerini kabul edecek. Çolakoğlu Metalurji’nin Çelik İhracatçıları Birliği’nin de katkılarıyla Gebze’de yaptırdığı, 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan 20 bin metrekarelik yerleşkeye sahip, 28 derslikli ve 952 öğrenci kapasiteli Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bu öğretim yılında TEOG tercihlerine göre geleceğini kurmak isteyen ilk 272 öğrencisini kabul edecek.


ÖNEM KAZANAN İŞ KOLLARI


Bölgenin en modern ve donanımlı eğitim yatırımı...