24 / 04 / 2024

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm planlamasıyla 1105 hak sahibinin konutları yeniden inşa ediliyor. 494 konutun tahliyesi tamamlandıktan sonra konutlar için yıkım çalışmaları başladı.

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşümde son durum!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetimi, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ednan Palayı ziyaret etti. Ziyarette İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ve otopark yönetmeliği konuşuldu.

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümle değişiyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilerek kentsel dönüşüm yapılması kararlaştırıldı. Vatandaşlarla uzlaşma görüşmelerinin kasım ayından itibaren başlayacağı bildirildi.

İzmit Cedit'teki kentsel dönüşüm örnek proje olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak "Projelerimiz belirlenen planla devam ediyor, Cedit Mahallesi'nde örnek bir çalışma yapacağız" dedi.

Kocaeli Cedit Mahallesi'ndeki dönüşüm 4 yıl sürecek!

Nevzat Doğan, Cedit'te başlayacak dönüşümün İzmit'in kaderini değiştireceğini belirtti. Doğan, kentsel dönüşüm için rezerv yapı stokunu Gültepe'de oluşturacaklarını söyledi.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

O ilde 613 bin 250 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

İzmit Belediye Başkanlığı Cedit Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 13 Nisan 2023 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nin yapı stoku yenileniyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm planlamasıyla 1105 hak sahibinin konutları yeniden inşa ediliyor. 494 konutun tahliyesi tamamlandıktan sonra konutlar için yıkım çalışmaları başladı.

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Kocaeli Cedit sakinleri yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm dahilinde yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Cedit'te kentsel dönüşüm için yüzde 95 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yüzde 95 uzlaşma oranı sağlandı. 

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm

Cedit Mahallesi'nde tahliyesi tamamlanan konutlar için yıkım çalışması başladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm projesiyle 1105 mahalle sakininin konutları baştan inşa edilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca finanse edilen projede, 126 bin metrekarelik bölgede yer alan 494 konutun tahliye edilmesinden sonra yıkım çalışmaları başladı. Proje kapsamında şimdiye kadar 143 konutun yıkımı tamamlandı.

Kentsel dönüşüm projesi hakkında konuşan Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak, Cedit Mahallesi'nde yapı stokunun çok eski olduğuna değinirken çarpık kentleşmenin en yoğun yaşandığı alanın Cedit Mahallesi olduğunu söyledi.


Cedit Mahallesi'de başlatılan "yerinde kentsel dönüşüm" projesinde vatandaşlardan büyük destek gördüğünü aktaran Yamak, Cedit Mahallesi'nde yaşam koşullarındaki zorluklar da değindi.

' Yepyeni bir...