20 / 04 / 2024

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin ev hayali gerçek oluyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin ev hayali gerçek oluyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin üyelerinin ev sahibi olması amacıyla yapılan girişimlerde mutlu sona ulaşıldı. İlk somut adım atıldı ve Arızlı bölgesinde 20 dönümlük alanın ev yapılmak amacıyla TOKİ'ye tahsisi sağlanıyor.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için son başvuru 2 Eylül!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin Terakki Mahallesinde yapılmasını istedikleri TOKİ Basın Sitesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca olumlu karşılandığını bildirdi.

Kocaeli'de TOKİ gazetecilerin konut yapımına başladı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin girişimleriyle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından geçtiğimiz aylarda ihalesi gerçekleştirilen Basın Sitesi ile ilgili dün alanda basın açıklaması gerçekleştirildi.

Kocaeli 16 Ocak Basın Sitesi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin girişimleriyle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından geçtiğimiz aylarda ihalesi gerçekleştirilen Basın Sitesi ile ilgili bugün konutların yapılacağı alanda basın açıklaması gerçekleştirildi.

Derince 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları için ön talep başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinde Halit Yılmaz'ın döneminde başlayan ve Gazetecilerin ev sahibi olması için yapılan girişimler sonuç verdi.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nda başvurular başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk projesi son aşamaya geldi.

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları ihalesi 23 Şubat'ta!

Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk basın toplantısını yaptığı 16 Ocak'ta yıllardır kutlanan Basın Onur Günü için Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından program düzenlendi.

Kocaeli'deki gazetecilere konut müjdesi!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik konut projesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Projede daire sayısının artırılması istendi

TOKİ Kocaeli Gazeteci Konutları projesi!

Fikri Işık ve TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Derince Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm arazi üzerine yapılacak olan konut projesi ile ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirildi.

Derince'de toplu konut projesiyle ilgili görüşme yapıldı!

Bakan Fikri Işık ve KOGACE Başkanı Çetin Gürol, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve TOKİ Ergün Turan ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Derince'de yapılacak olan konut projesi ile ilgili görüşme gerçekleştirildi.

Kocaelili gazetecilere konut müjdesi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin üyelerini ev sahibi yapmak için 24-25 dönümlük alanı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden TOKİ'ye aktardıklarını açıkladı

TOKİ Kocaeli'de gazeteciler için konut projesi yapacak!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Vali Hasan Basri Güzeloğlu' nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Güzeloğlu, TOKİ tarafından gazeteciler için yapılması planlanan konut projesinin takipçisi olacağını kaydetti...

Kocaeli'de gazetecilerin ev hayali gerçek oluyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin üyelerinin ev sahibi olması amacıyla yapılan girişimlerde mutlu sona ulaşıldı. İlk somut adım atıldı ve Arızlı bölgesinde 20 dönümlük alanın ev yapılmak amacıyla TOKİ'ye tahsisi sağlanıyor.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin ev hayali gerçek oluyor Haberi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin ev hayali gerçek oluyor

Kocaeli'de gazetecilerin ev hayali gerçek oluyor. İlk somut adım atıldı ve Arızlı bölgesinde 20 dönümlük alanın ev yapılmak amacıyla TOKİ'ye tahsisi sağlanıyor.Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin üyelerinin ev sahibi olması amacıyla yapılan girişimlerde mutlu sona ulaşıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Vali Ercan Topaca'nın da büyük gayret ve emeğiyle hayata geçecek olan proje kapsamında Kuruçeşme Arızlı bölgesinde 20 dönümlük arazinin tahsis işlemleri başlatılıyor. 


ANKARA TEMASLARI SONRASI 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu geçtiğimiz ay Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Kocaeli milletvekillerimiz ile TBMM'de yapılan görüşmeler sonucunda konut konusunda son noktaya gelindi. Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın da 20 dönümlük hazine arazisinin TOKİ'ye devri ile ilgili önceki gün yer hakkında teknik bilgileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz ve yönetim...