27 / 04 / 2024

kocaeli gölcük yatırımları

kocaeli gölcük yatırımları

Kocaeli Gölcük'e yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Gölcük'e yürüyüş yolu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu yapım işi ihalesi, Büyükşehir İhale Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Gölcük'te 18 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 15 Haziran'da! 

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Hisareyn rezerv alanındaki 18 adet iş yerini satıyor. Peki Kocaeli Gölcük'te yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

kocaeli gölcük yatırımları Haberi

kocaeli gölcük yatırımları

Kocaeli Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük'e yetmeyen hastanenin kapasitesinin arttırılması yönünde çalışmalar yapıldığını, ek hastane binasının Migros'un bulunduğu alan ve arka kısmındaki bölgeye yapılacağını açıkladı. Başkan Ellibeş, bu müjdeyi Kent Konseyi Bayanlar Meclisi'nin aylık toplantısında açıkladı. 


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, 

Gölcük Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Kadınlar Meclisi üyeleri ilçeyle ilgili çeşitli konuları değerlendirdi. Başkan Ellibeş, kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atıldığını Denizevler Bölgesi'ndeki TOKİ Konutları'nın yapımıyla ilgili ihalenin 14 Mart'ta yapılacağını belirtti. 


MODERN BİR HASTANE 

Başkan Ellibeş, toplantıda ilçeye yapılacak yeni sağlık yatırımı konusunda da müjde verdi. 

Başkan Ellibeş, "Necati Çelik Devlet Hastanemiz Gölcük'e hizmet noktasında yeterli gelmiyordu. Bu hastanemize ilave hastane yapılması ile birlikte 350 yataklı bir hastaneye dönüştürülmesi hedeflenmişti. Gelişen şartlar neticesinde...