19 / 04 / 2024

kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi

kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli'de 120 bin dekar arazi tarıma kazandırıldı

Kocaeli'de çiftçilere sağlanan destekler ile 120 bin dekar arazinin tarıma kazandırılması sağlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

Kocaeli'de icra yoluyla satılan tarım arazileri mecliste!

Kocaeli'de icra yoluyla satışa çıkarılan tarım arazileri TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamladı.

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Orta Mahalle Camii’ne çelik minare inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Balaban Köyü Orta Mahalle Camii’nin eksik olan minaresi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Tarımsal Alanlar ve Köye Hizmet Şube Müdürlüğü tarafından yardıma ihtiyaç vatandaşlara gerçekleştirilen inşaat malzemesi dağıtımı devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden evi yarım kalan aileye destek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Başiskele ilçesinde yer alan Aksığın Köyü’nde yaşayan Şemsi Kaplan’a ev yapımında kullanmak üzere malzeme desteği sağladı.

Kocaeli Büyükşehir’den köylere 12 cami minaresi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde yapılacak 12 adet çelik minare yapımı için ihale yapıldı.

Tarık Duman: Yüksek katlı projelere izin verilmeli!

Kocaeli'deki şehir plancılarından Tarık Duman, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak atılan adımları ve yaşanan süreçteki sorunları anlattı. Duman, yüksek katlı projelere izin verilmesi gerektiğini söyledi

İzmit'te satış memurluğundan satılık 8 tarım alanı!

Kocaeli 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; İzmit İlçesi, Biberoğlu Köyü'nde yer alan 8 tarım alanının ihalesini 13 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00 ile 15.55 arasında yapacak.

Kocaeli Organik Ürünler Pazarı Yuvam Akarca’da kuruluyor!

Organik tarım yapan üreticisinin, tüketiciye doğrudan ulaşmasını sağlayacak “Kocaeli Organik Ürünler Pazarı”nın, İzmit Belediyesi'nin ve Kocaeli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü destekleri ile Yuvam Akarca’da açılması planlanıyor.

kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi Haberi

kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesi Akçakoca Mahallesinde hayata geçirdiği kültür evinin inşasında sona gelindi. Arsası Hayırsever Pakize Tarı tarafından verilen Kültür Evi’nin temel atma töreni 2017 yılı Ekim ayında yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 562 bin TL’ye mal olan Pakize Tarı Kültür Evi, bölge halkı için yapılacak mesleki ve kültürel, etkinlik ile eğitimlere ev sahipliği de yapacak.

3 KATLI 374 METREKARE 

Toplam 548 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Pakize Tarı Kültür Evi, 3 katlı olarak inşa edildi. Kültür evinin 120 metrekare genişliğindeki zemin katında kütüphane derslik ve teras yapıldı. 127 metrekarelik ikinci katta ise 3 derslik ve ney odası yer alıyor. Aynı metrekareye sahip üçüncü katta da sergi alanı, hat dersliği, tezhip dersliği ve ebru dersliği de oluşturuldu....