18 / 04 / 2024

kocaeli pazar yerleri

kocaeli pazar yerleri

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! e-Seferberlik başlatıldı: Ürünler indirimli satılacak! 

Ticaret Bakanlığı tarafından Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Buna göre elektronik pazar yerlerinde depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satışa çıkacak. Bu satışlardan pazar yerleri komisyon almayacak, satıcılar ürünlere indirim yapacak ve kargo şi

Çamaşır makinelerinde sonbahar fırsatları! Trendyol 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sonbahar satışlarını artırmayı hedefleyen pazar yerleri kampanyalarını hızlandırdı. Online alışveriş platformu Trendyol’da en uygun çamaşır makinesi fiyatlarını derledik.

TOKİ'nin Kocaeli'nde yapacağı ucuz konutların yeri belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 81 şehirde asgari ücretlilerin ev sahibi olması için başlatılan konut hamlesinde Kocaeli'nde yapılacak konutların yerleri belli oldu! İşte bakanlığın çalışma yaptığı o yerler...

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Pazar yerlerinde bazı ürünlerin satışı ile ilgili kısıtlamalar kalkıyor!

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Pazar Yerleri" konulu yeni bir genelge gönderdi. Genelgeyle pazarlarda giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye malzemelerinin satışının kısıtlanmasına ilişkin alınan karar 11 Mayıs'tan itibaren kaldırdı.

Pazar yerleri için yeni tedbirler alındı!

Pazar yerlerine kontrollü giriş ve çıkışları sağlamak için belirlenen yerler haricinde diğer tüm alanlar demir bariyerle kapatılacak. Giriş ve çıkışlar aynı yerden yapılmayacak, alana içerideki esnaf sayısının en fazla 2 katı kadar vatandaş alınacak.

Gebze kapalı pazarlarındaki 19 dükkan kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi’ne ait Adem Yavuz ve Mevlana mahallelerinde yer alan kapalı pazar yerleri içindeki dükkanlar ile kiraya veriliyor.

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Türk firmaları Senegal'de milyar dolarlık işler başardı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türk firmalarının Senegal’de havalimanları, kongre ve kültür merkezleri, oteller, lojistik merkezleri ve pazar yerleri gibi milyar dolarlık işler yaptığını gördüm." dedi.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı'nda 136 dükkan yer alacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, içerisinde tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanların yer alacağı Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatını inceledi.

kocaeli pazar yerleri Haberi

kocaeli pazar yerleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı inşa ediyor. Doğu Kışla’nın karşısında bulunan 35 dönüm alanda hayata geçirilecek olan pazar alanı ile Perşembe günleri Milli İrade Meydanı ve Cumartesi günleri Adnan Menderes Bulvarı’nda kurulan semt pazarları yeni pazar alanına taşınmış olacak.


Pazar alanı projesi ile şehir içinde kalan semt pazarı, artık yeni yerinde kurulacak. Proje sayesinde Perşembe günleri Milli İrade Meydanı çevresinde oluşan trafik sıkışıklığının da önüne geçilecek. Üzeri kapalı olacak olan yeni pazar alanında otopark da yer alacak.


Yaklaşık 35 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan kapalı pazar alanı 18 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak. Pazar alanında 3 bin 400 metre uzunluğunda pazarcı tezgahı da yer alacak. Kapalı pazar alanının üstü büyük araçlar için...