25 / 04 / 2024

kocaeli satılık tarla

kocaeli satılık tarla

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli'nde yer alan 26 gayrimenkulü satıyor. 

Kocaeli Milli Emlak'tan 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Kartepe, Darıca, Şekerpınar, Bağlarbaşı, Akse ve Bahçecik ilçelerinde yer alan 7 gayrimenkulü 15 milyon 29 bin TL'ye satıyor.

Kocaeli'de satılık gayrimenkul: 1 milyon 676 bin 348 liraya!

Kocaeli Kullar Köyü'nde bulunan Gayirmenkul 4 Mart 2013 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Milli Emlak, Kocaeli Gebze'de tarla satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli Gebze'de vasfı tarla olan taşınmazı satmak üzere ihale düzenliyor. Tarlanın ihalesi 27 Haziran'da yapılacak

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Amasya'da 7.2 milyon TL'ye icradan satılık tarla! 

Suluova İcra Dairesi, Amasya ili, Suluova ilçesi, Harmanağılı köyü kirampa mevkii 481 parselde bulunan tarla vasıflı gayrimenkulü 7 milyon 278 bin 377 TL'ye satıyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Silivri'de 9.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Silivri Satış Memurluğu tarafından İstanbul İli, Silivri İlçesi, Pirimehmet Paşa Mahallesi Sancaktepe Mevkii'nde yer alan 5 bin 161 metrekare yüz ölçümlü tarla 9 milyon 122 bin 446 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Çatalca'da satılık tarla! 11,7 milyon TL'ye!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bulunan tarla İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. Tahmini satış bedeli 11 milyon 700 bin TL olan tarlanın ihalesi 19 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

Antalya Manavgat'ta 8,1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Antalya ili, Manavgat ilçesinde yer alan tarla cinsi taşınmaz 8 milyon 150 bin TL'ye icradan satılıyor. İşte detaylar...

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire!

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire alanı 120,18 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği projede aylık taksitler 922,66 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık!

Emlak Konut Körfezkent 4. Etap 2. Kısım satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Kocaeli Körfezkent'te inşa ediliyor.

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık!

Körfezkent 4. Etap 2. Kısım Emlak Konut satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Satışa sunulan proje Kocaeli Körfezkent'te hayata geçiriliyor.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

kocaeli satılık tarla Haberi

kocaeli satılık tarla

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, Kocaeli'nde yer alan 26 gayrimenkul satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Kasım tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

İlan metni:

1- Yukarıda tapu ve ihale bilgileri verilen satışı yapılacak taşınmazlar, kiralaması yapılacak taşınmazlar ve satışı yapılacak kat mülkiyetine tabi bağımsız bölümler  ile taşıtlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile kullanma izni tesis edilecek taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesine göre Pazarlık Usulü ile, belirtilen tahmini bedeller üzerinden, karşısında yazılı tarih ve saatte Kocaeli Valiliği Kompleksi Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Cad. No: 129 İzmit/KOCAELİ adresinde bulunan Kocaeli Valiliği 1. Kat 4 No.lu Toplantı Salonunda toplanacak Komisyon huzurunda ihale yapılacaktır.

2-İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;             
a-1)...