27 / 04 / 2024

Kocaeli Volkswage fabrikası

Kocaeli Volkswage fabrikası

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Türkiye'nin ilk elektrikli ticari aracı Ford E-Transit görücüye çıktı! İşte aracın fiyatı ve teknik özellikleri

Ford'un ilk elektrikli ticari modeli E-Transit, firmanın Kocaeli'ndeki fabrikasında üretilerek yollara çıkmaya hazır hale getirildi. Ford E-Transit'in fiyatı ve teknik özellikleri şimdiden merak konusu oldu. İşte detaylar...

Reysaş GYO Kocaeli'deki Honda Türkiye Fabrikası için 450 milyon TL teklif verdi!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'da bulunan 292 bin 297 metrekare alan üzerine kurulmuş,  Honda Türkiye Fabrikası'nın yüzde 100 alımı için 450 milyon TL bedelinde bağlayıcı olmayan alım teklifi verdi. 

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mannesmann Boru Fabrikası binalarını mevcut malzemelerle yenileyerek yaptırdığı Kongre ve Kültür Merkezi inşaatını tamamladı.

Kocaeli Mannesman Boru Fabrikası'ndaki eski binalar yıkılacak!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Mannesman Boru Fabrikası alanındaki kullanılamayan eski binaların yıkımı için ihale yaptı.

Kocaeli Mannesman Fabrikası'nın binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’ın yanında bulunan Mannesman Boru Fabrikası'nın binaları yıkılacak. 15 dönümlük alan üzerine kongre ve kültür merkezi yapılacak.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışta!

Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı. ÇBS Boya Fabrikası için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor. 

Kartepe'deki çuha fabrikası ayağa kaldırılacak!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde atıl durumda bulunan 174 yıllık çuha fabrikasının turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı

Türk Ytong Dilovası fabrikasının inşaatı başladı!

Türk Ytong'un, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kurmayı planladığı ytong fabrikasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı TBMM gündeminde!

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, sorularını Bakan Soylu'ya iletti..

Kocaeli Eski Seka Fabrikası yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Eski Seka Fabrikası 2. ve 3. Kağıt Fabrikası’nda tadilat işleri devam ediyor.

Gebze CBS Boya Fabrikası yeniden icradan satışta!

Gebze 2. İcra Dairesi, Kocaeli İli Gebze İlçesi'nde yer alan CBS Boya Fabrikası'nı yeniden satışa çıkardı. Gebze CBS Boya Fabrikası'nın satış bedeli 138 milyon 33 bin 363,25 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Volkswage fabrikası Haberi

Kocaeli Volkswage fabrikası

Kocaeli Başiskele'de bağlı Sepetlipınar Mahallesi’nde iki dünya otomotiv devi Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklanmasından sonra arsa fiyatları yüzde 50’nin üzerinde değerlendi. Hürriyet'te yer alan habere göre; kurulacak fabrikada 2 bin kişinin istihdamı sunulacak. Otomotiv devleri yeni kurulması planlanan fabrikada yük minibüsü modellerini üreterek dünyaya pazarlayacak. Fabrikanın kurulacağının duyurulmasının ardından bölgedeki arsa fiyatları hızla değerlendi. Yatırımcılar da bölgede bulunan arsalara ilgi gösteriyor.

’ARSALAR DEĞER KAZANDI’

Bölgede bulunan arsa satışları hakkında değerlendirmelerde bulunan gayrimenkul danışmanı Mevlüt Bozdağ, "Kocaeli'nin Gölcük ve Başiskele bölgelerinde özellikle otomotiv sektöründe belli başlı fabrikaların ve onların yan kuruluşlarının tesisleri ile donatılmış durumda. Bu bölgemiz, şehrimiz ve ülkemiz için önemli bir istihdam kaynağıydı zaten. Fakat iki dünya devi, kendi aralarında yapmış oldukları protokol ile 2023 yılında çıkarmayı...