26 / 04 / 2024

kocaeli yeni tramvay projesi

kocaeli yeni tramvay projesi

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Alikahya bölgesine gidecek tramvay projesi hakkında açıklama yaptı.

Kocaeli'ye yeni tramvay hattı müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ile Darıca arasına hafif raylı sistem hattı kurulmasına dair, ön fizibilite etüdünün hazırlanmasıyla ilgili ihale açtı. İhale, 2 Temmuz Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

İzmir'de ulaşıma dev yatırım! 912.7 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı yeni tramvay hattı projesi için start verdi. Söz konusu proje 912 milyon 739 bin 187 TL'ye mal olacak.

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Sincan'ın yeni tramvay hattı projesi ne oldu?

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın 2019 yerel seçimleri öncesinde Sincan-Fatih arasına yapılması planlanan “tramvay hattı” vaadiyle ilgili ilçe sakinlerinden tepkiler gelmeye başladı...

Kayseri'nin yeni tramvay hattı için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 5,5 kilometrelik Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu tramvay hattı için sözleşme imzalandığı açıklandı.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 3 gün sonra açılıyor!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği  Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için geri sayım başladı. Yeni tramvay hattı 1 Ocak'ta hizmete açılacak. 

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın yeni tramvay hattını test etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan, tramvayı Sakarya Bulvarı Durağı'na kadar kullandı...

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen ağustos ayında hizmetine açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik 2. etabının tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Akçaray tramvay hattının 2. etabı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattının 2. etabını tamamlıyor.

kocaeli yeni tramvay projesi Haberi

kocaeli yeni tramvay projesi

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Yahya Kaptan Üst Yönetimi Başkanı Ahmet Yavuz, ve Yuvam Üst Yönetimi Başkanı Adem Elbaş ile yönetimlerinin yanı sıra Doğu Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Arslan ve önceki dönem AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ı makamında ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, konuklarıyla şehri ve ülkeyi yakından ilgilendiren konular üzerine değerlendirmeler yapan Başkan Büyükakın, raylı sistemlerin kentin gelişimine katacağı değeri de anlattı. Alikahya bölgesine gidecek tramvay projesiyle ilgili de açıklamalar yapan Başkan Büyükakın, birçok konuda önemli konuya değindi.

“50 BİN YOLCUNUN GİTMESİ ÖNGÖRÜLMEKTEDİR”


“İzmit Merkezi’ndeki Akçaray tramvay hattının uzama çalışmaları devam ediyor” diyen ve Yuvam ve Yahya Kaptan üst yönetimlerine bilgi aktaran...