26 / 04 / 2024

Kocaeli yol yatırımları

Kocaeli yol yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Kocaeli Esentepe'deki viyadüğün temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yeni yatırımlar için düğmeye bastı, bu kapsamda Esentepe’de hayata geçirilecek olan viyadüğün temeli atıldı.

Kocaeli'ye yeni duble yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte rahat ulaşım sağlamak için yol yatırımlarını son sürat sürdürüyor.

Kocaeli'nin yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri çalışma kapsamında yollarda oluşan çukurları ve altyapı nedeniyle bozulan yollara asfalt yama yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Kocaeli Kullar ve Yuvacık birbirine bağlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de çalışma yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık’ı birbirine bağlayan Hürler Caddesi’nde (Ortadil Yolu) kestirme yol yapıyor.

Kocaeli Kuzey Yan Yol hizmete açılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı.

Başiskele’de üç köy beton yolla bağlandı!

Grup köy yollarında çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Başiskele’de üç köyü birbirine bağlayan 12,5 kilometrelik beton yol imalatını tamamladı.

Kocaeli'deki yolların onarımı için 6 milyon lira ayrıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplam bir buçuk kilometre uzunluğundaki yol ihalesi için 6 Milyon 296 bin lira ödeyecek. Dün Belediye Binasında gerçekleşen Yol bakım-onarım işi ihalesine en düşük teklifi MF Atılgan İnşaat verdi

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Kocaeli Arap yatırımcıların gözdesi haline geldi!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, yapılan yatırımlar ile Kocaeli’nin Arap yatırımcılarının gözdesi haline geldiğini söyledi.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

Kocaeli yol yatırımları Haberi

Kocaeli yol yatırımları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki yol bölümlerinde beton yol çalışmalarına başladı. Uygulanması kolay ve düşük maliyetli olan beton yollar, kırsal kesimlerde ve yüksek rakımlı bölgelerde sıkça kullanılmaya başlandı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri hava koşullarının uygun seyretmesiyle beton yol çalışmalarına hız verdi.


BİN 600 METRE BETON YOL


Başiskele bölgesinde çalışma yapan ekipler, Yuvacık Barajı’nın doğusunda kuzey-güney yönlü uzanan Çataldere yolunda beton yol uygulaması yapıyor. İki etap halinde uygulanacak çalışma kapsamında birinci etabın 400 metrelik kısmında beton dökümü tamamlandı. Geri kalan kısmın da tamamlanmasının ardından 2400 metelik ikinci etap çalışmaları başlayacak. Birinci etapta toplam bin 600 metreküp beton kullanılacak.


MAHALLELERİ BİRBİRİNE BAĞLIYOR


Çataldere yolu, kuzeyde Poyraz Sokak ve Cumhuriyet Caddesi üzerinden Doğantepe’ye ulaşım sağlarken güneyde Camidüzü ve Serinlik mahallelerini birbirine bağlıyor.



Kocaeli Büyükşehir...