19 / 04 / 2024

Kocasinan Ahi Evranda kentsel dönüşüm

Kocasinan Ahi Evranda kentsel dönüşüm

KAYSERİ Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Ahi Evran Mahallesi ' nde yeni bir şehir kurulacak alanda bulunan bazı eski yapı ve ahırları yıkarak temizlediklerini söyledi...

Kayseri Kocasinan'da 3 bin konutun temeli atıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin, Ahi Evran Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek olan konutların temelleri atıldı. Proje kapsamında bölgeye 3 bin yeni konut inşa edilecek.

2018 Kayseri Kocasinan’ın inşaat yılı olacak!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaydar, Ahi Evran Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi. 

Kayseri Kocasinan Belediyesi 280 konut yapacak!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahi Evran mahallesinde 3 etaptan meydana gelen konut inşaat işi ihale ediliyor..

Kayseri Kocasinan'da örnek dönüşüm projesi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu.

Kocasinan Örnekevler'de yol çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan’ı daha modern ve daha yaşanılabilir şehir haline getirmeye gayret gösteren Kocasinan Belediyesi’nin, Örnekevler Mahallesi’nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'da yollar yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ''Yollarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte şu ana kadar toplam 7 sokak ve caddenin kaldırımları yenilendi. Söz konusu çalışmada, 8 metre genişliğinde bin 522 metre uzunluğunda yol çalışması yapıldı.'' dedi.

Kayseri Kocasinan'daki Yıldızevler Mahallesi sakinleri park istiyor!

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede bir parkın olmadığından dert yanarak ,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Belediye Başkanı'na seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldı

Kırşehir Ahi Evran Külliyesi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “Ahi Evran Külliyesi projemiz Cumhuriyet tarihinden sonra Türkiye’de ilk olarak inşa edilen külliye olacak. Yüzyıllardır Ahilik Kültürümün merkezi olan Kırşehir’de Ahilik kültürünü gelecek nesillere aktarmak.

Kayseri Kocasinan Belediyesi Haziran toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 24 madde görüşülerek karar bağlandı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde örnek olacak!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, “Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek projeler ortaya koyacağız. Projelerin hayata geçmesine, Kocasinan’ın yeni çehresine kavuşmasına az kaldı” dedi.

Kayseri Kocasinan'da dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek projeler ortaya koyacağız. Projelerin hayata geçmesine, Kocasinan’ın yeni çehresine kavuşmasına az kaldı” dedi.

Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Kocasinan projelerini anlattı!

Kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek gösterilen Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar,Türkiye’nin en büyük parkı ve diğer projelerini SABAH Kayseri’ye anlattı

TOKİ'den Kayseri Kocasinan’a yerel mimaride 357 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yerel mimaride inşa edilecek 357 konutun ihalesi yapıldı.

Kocasinan Ahi Evranda kentsel dönüşüm Haberi

Kocasinan Ahi Evranda kentsel dönüşüm

KAYSERİ Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Ahi Evran Mahallesi'nde yeni bir şehir kurulacak alanda bulunan bazı eski yapı ve ahırları yıkarak temizlediklerini söyledi. 


Başkan Yıldız, 1994 yılında Barbaros Mahallesi'nde Türkiye'nin ilk kentsel dönüşümünü gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Tenekelerden kurulmuş evlerin yerine altyapısı ve sosyal tesisleri olan Barbaros Kent'i kurduk. Anadolu Harikalar Diyarı'nın karşısında Ahi Evran Mahallesi'ndeki gecekonduların yerine de modem harika bir kent kurmak için çalışmalara devam ediyoruz" dedi. Başkan Bekir Yıldız Mülkiyeti belediyeye ait parseller üzerine yepyeni bir proje yapılması için eski yapı ve ahırların bazılarını yıkarak temizlik yaptıklarını vurguladı. 


Ankara İl...