16 / 04 / 2024

Kocasinan ihaleleri

Kocasinan ihaleleri

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde, Kocasinan’a önemli bir yatırım olarak görülen ihaleler gerçekleştirildi. Başkan Çolakbayrakdar ile katılımcılar arasında zaman zaman tatlı pazarlıkların da yaşandığı ihaleler, renkli görüntülere sahne oldu.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Kayseri Kocasinan'ın parkları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra Kocasinan’ın daha yeşil olması için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri Kocasinan'da yeni yollar açılıyor!

Kocasinan Belediyesinin yol atağı devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden‘Taşkın Koruma Kanalı’ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Kocasinan'da dönüşüm koşar adım ilerliyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziya Gökalp Mahallesi’ni gezerek, bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini inceledi.

Ahmet Çolakbayrakdar: Yeni Kocasinan’ı inşa ediyoruz!

Yaz aylarında yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandıran Kocasinan Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde trafik akışını rahatlatmak adına atağa geçti.

Kayseri Kocasinan İstasyon Mahallesi yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İstasyon Mahallesi Kaldırım Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Kayseri Kocasinan'ın kaldırımları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Kayseri Kocasinan'daki tarihi okul gençlik merkezi oluyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, restorasyon sonrası Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Erkilet Mahallesi’ndeki General Emir İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Kayseri Kocasinan'ın caddeleri yenileniyor!

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gevher Nesibe Mahallesi Mehmet Akif Caddesi’nde asfalt yenileme, yol genişletme ve modern kaldırım döşeme çalışması devam ediyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak.” dedi.

Kayseri Kocasinan'a modern parklar inşa edilecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi’ndeki yeni yerleşim yerine modern bir park yapacaklarının müjdesini verdi.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'ı baştan aşağıya modernize ediyoruz!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden kanal boyu dere ıslahı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocasinan ihaleleri Haberi

Kocasinan ihaleleri


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde, Kocasinan’a önemli bir yatırım olarak görülen ihaleler gerçekleştirildi. Başkan Çolakbayrakdar ile katılımcılar arasında zaman zaman tatlı pazarlıkların da yaşandığı ihaleler, renkli görüntülere sahne oldu.


Belediye Meclis Salonunda, encümen huzurunda açık arttırma ve kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalelerde birer adet ev ile akaryakıt istasyonu alanı ayrıca 7 adet konut ve ticaret alanı satışa sunuldu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Kayseri’yi Kocasinan’da kurmak ve Kocasinan’ı Kayseri’nin yeni yüzü yapmak için aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Yeni Kocasinan´da mekan sahibi olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. İhalelerden elde ettiğimiz gelir Kocasinan sakinlerinin yaşam kalitesinin artmasına vesile olacaktır. Hem Kocasinan sakinlerine hem de taşınmazı alan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.” diye konuştu.


Kocasinan Belediyesi ihalelerde toplam...