25 / 04 / 2024

Kocasinan kentsel dönüşüm anahtar teslim

Kocasinan kentsel dönüşüm anahtar teslim

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Kocasinan kentsel dönüşüm anahtar teslim Haberi

Kocasinan kentsel dönüşüm anahtar teslim

Kayseri Kocasinan'daki kentsel dönüşüm projeleri ile vatandaşlar mutlu sona ulaşıyor. Kocasinan Belediyesi’nde yer alan habere göre; proje dahilinde çalışmaları tamamlanan konutlar için anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Törende konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Kayseri’de kentsel dönüşüm projelerini, sosyal odaklı olarak en kapsamlı şekilde başarı ile hayata geçiriyoruz.” dedi.

Kocasinan'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, dönüşüm çalışmalarının Kocasinan'ı daha da güzelleştirdiğini söyledi.

Daha modern yapılar inşa ederek ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurgulayan  Başkan Çolakbayrakdar,“Seyrani ve Sahabiye Mahallerimizdeki konutların anahtar teslimi ile birlikte hemşerilerimiz,  yeni evlerinde huzur içerisinde sağlıkla iyi günlerde oturmalarını diliyorum. Kentsel dönüşüm projelerle mahallelerimiz yenileniyor ve dönüşüyor. Özelikle yapmış olduğumuz...