26 / 04 / 2024

Koleksiyon yeni ankara merkezi

Koleksiyon yeni ankara merkezi

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Ankara yeni camilerle göz kamaştırıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle İlçesi Pamuklar Mahallesi'nde yeni bir cami inşa etti.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

Ankara'da yapılacak yeni stat TBMM'de konu oldu!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da uluslararası standartlara uygun olarak yapılacak yeni stat projesini meclis gündemine taşıdı..

AND Ankara projesi geliyor! Yeni proje!

AND Ankara Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Ankara Çankaya'da yeni projeye hazırlanıyor. AND Ankara projesi ticari olarak tasarlanıyor. 

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'ya yeni proje!

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı, Maliye Hazinesi'ne ait Ankara Çankaya Yenişehir ve Namık Kemal mahallelerinde bulunan toplam 88 bin 89 metrekare büyüklüğündeki arsaları ihale etmek için protokol imzaladı.

Ankara markalı konutlarla yeni bir çehreye kavuşuyor!

Türkiye'de başlayan kentsel dönüşüm atağı Ankara'ya da sıçradı. Ankara kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleriyle yeni bir çehreye kavuşuyor.

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Yeni Ankara 19 Mayıs Stadı'nın kapasitesi 50 bin olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara 19 Mayıs Stadı'nı, 50 binin üzerinde kapasiteli yeni bir stadyum olarak inşa edeceklerini açıkladı..

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Kargın İnşaat'tan Ankara Etimesgut'a 417 konutluk yeni proje!

Kargın İnşaat, Ankara Etimesgut'taki yeni projesi için düğmeye bastı. İnşaat çalışmalarına 2018'de başlanılacak proje 417 konut ve 37 dükkandan meydana geliyor..

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

Koleksiyon yeni ankara merkezi Haberi

Koleksiyon yeni ankara merkezi

Koleksiyon, Ankara’da ilk kurulduğu andan bugüne ‘yüksek kalitede mobilya mimarisini yaratmak üzere, fikirleri, standartları, tasarım konseptlerini bir araya getiriyor. 70'li yıllardan itibaren endüstri ürünlerinden çok düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan marka; tarihe ve kültüre tekrar bakarak bilgiye, biçimlere, renklere dokunmak; erdemlere, anlamlara hitap etmek ve mükemmeli aramak üzere çıktığı yolculuğu sürdürüyor.


Yakın zamanda Amerika, Almanya, İngiltere, Azerbaycan gibi önemli coğrafyalarda yaptığı yurt dışı yatırımlarıyla dikkat çeken ve ‘Yılın Global Markası’ ödülüne layık görülen Koleksiyon, yurt içindeki yatırımlarını devam ettiriyor. Markanın Ankara’daki merkezini yepyeni bir alana taşıması son dönem yenilikleri arasında öne çıkıyor.


Koleksiyon Yeni Ankara Merkezi; kurucu Mimar Faruk Malhan, Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan, Genel Müdür Hasan Tici ev sahipliğinde mimarlık, tasarım, kamu ve iş dünyasından çok sayıda seçkin...