18 / 04 / 2024

Kolektif House ofis projeleri

Kolektif House ofis projeleri

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Kolektif House 2022'de büyümeye devam edecek!

Ofis sektöründe yeni nesil çözümler sunan Kolektif House, 2021'de pandemiyi fırsata çevirerek büyümesini sürdürdü. Şirket 2022'de yurt dışına açılmayı hedefliyor. 

Ofis sektöründe trendler sil baştan değişiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Didem Eryar Ünlü, koronavirüs salgınıyla değişen ofis sektörünü ve Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur'un konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Didem Eryar Ünlü'nün 'İş hayatında “olasılıklar dünyası”nın kapısı aralandı' başlıklı yazısı...

Kolektif House yeni lokasyonu için gün sayıyor!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, Maslak'taki yeni lokasyonu için geri sayıma başladı. Kolektif House’un Aksoy Plaza’da yer alacak lokasyonu, Haziran ayında üyelerine hizmet verecek.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Kolektif House 2021'de yurtdışına açılacak!

Kolektif House, bugün İstanbul’da iki yakada 4 ofisiyle 1.500 şirkete ev sahipliği yapıyor. Girişimin kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Onur, 2021’de de yurt dışında en az iki ülkede operasyonlarımızın başlamasını hedefliyoruz” dedi...

Kolektif House’dan İstanbul’a 4'üncü merkez!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, 4'üncü merkezini Aataşehir'de açtı. 

Kolektif House'un 4. merkezi Ataşehir'de açılıyor!

Ortak ofis alanı sunan Kolektif House, İstanbul'da 4. merkezini açıyor. Paylaşımlı ofis konseptiyle düzenlenmiş yeni lokasyon Ataşehir'de hizmet verecek.

Üçüncü dalga ofis kültürü; Kolektif House!

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

Keller Williams Open House etkinliği yarın!

Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.

Koru Gayrimenkul, Levent'te ofis kulesi inşaatına başladı

İstanbul'un prestijli otel ve AVM'leri ile en pahalı ofis kulelerine ev sahipliği yapan Levent'te son olarak Soyak Holding şirketi Koru Gayrimenkul, 35 katlı 160 metrelik ofis kulesi inşaatına başladı

İ Tower Bomonti Ofis Projesi'nde 235 bin dolara!

İçerisinde alanları 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen ofislerin yer aldığı İ Tower Bomonti Ofis Projesi'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor...

Beyaz Ofis 'te maksimum fiyat 500 bin TL!

Beyaz Ofis projesinde 160 metrekarelik ofisler 500 bin TL 'ye satılıyor. Proje Kartal 'da Helis Yapı tarafından inşa ediliyor

Kolektif House ofis projeleri Haberi

Kolektif House ofis projeleri

Pandemi çalışma ve ofis kültürünü kalıcı olarak değişiklik gösteriyor. “Esneklik” kavramı iş hayatının merkezine otururken, uydu ofisler yükseliyor. 5 yıl boyunca girişimcilerden yatırımcılara, serbest çalışanlardan şirketlere pek çok gruba ortak çalışma alanının ötesinde bir hizmet sağlayan Kolektif House, tüm bu gelişmeleri yakından takip ederek yeni nesil esnek ofis çözümleri geliştiriyor. Kolektif dokunuşu ve hizmetleri eşliğinde, ön yatırım gerektirmeyen kuruma özel taşınmaya hazır ofis modeli Kolektif Suites'i hayata geçiren şirket; kurumların özel kullanımları için tercih ettikleri lokasyonda, ihtiyaçları doğrultusunda, izole, sadece kendilerine ait bir çalışma alanını içeren ofislerini tasarlıyor ve tüm operasyonel süreçlerini yönetiyor. Böylece azaltılmış giderler ve artan verimlilikle şirketlerin büyümesine katkı sunuyor.

Yeni nesil esnek ofis çözümlerine ilgi artıyor

Kolektif Suites'in 100-300 metrekare arasında alanda 5-35 kişi kapasiteli olarak dizayn...