29 / 03 / 2024

konsolosluk emlak ofisi

konsolosluk emlak ofisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yurt dışındaki Türk vatandaşlarına ve yabancılara Türkiye ’deki gayrimenkullerin pazarlamasında önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Konsolosluklarda açılacak ofislerde konut projeleri tanıtılacak

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Türkiye'de bir ilk yaşandı! Yabancıya evini kiraya vermeyen emlakçıya ne kadar para cezası kesildi

İstanbul’da ırkçılık yapan bir emlak ofisi idari para cezasına çarptırıldı.

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Emlak ofisi açmak için birtakım teknik bilgilerin bilinmesinin yanı sıra temel eğitimin de alınması gerekiyor. Peki emlak ofisi açmak için eğitim şart mı? Emlak ofisi açarken nelere dikkat edilmeli? 

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akr Grup Emlak Ofisi Ticaret Limited Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Cengiz Akkor tarafından kuruldu.

EMFED'ten Milas Tapu Müdürlüğüne tepki!

Emlak Müşavirleri Federasyonu (EMFED), Milas Tapu Müdürlüğüne giden bazı emlak ofisi ve emlak danışmanlarının yasadığı sıkıntılar nedeniyle Milas Tapu Müdürlüğü'ne tepki gösterdi. 

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Belgin Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam!

Emlak GYO'nun önceki genel müdür yardımcısı Belgin Bilgiç ilk kez emlak ofisi sahipleri ve danışmanlarıyla buluşuyor. Bilgiç'ten Emlakta Doğru Fiyat Belirlemenin Sırları 1 eğitimi bu akşam online canlı anlatımıyla Online Emlak Akademi'de....

10 ülkede emlak ofisi açılacak!

Yabancıya konut satışını artırmak için toplam 10 ülkede 12 tapu temsilciliği açılacak. İlk tapu temsilciliği uygulaması Berlin’de başladı. Şimdi sırada Hollanda, İngiltere ve Rusya var...

İstanbul'da emlak dolandırıcılığı operasyonu!

Beylikdüzü ve Esenyurt'ta sahte emlak ofisi açıp ev ya da arsa almak isteyen kişileri dolandırdığı iddia edilerek gözaltına alınan 35 şüpheli adliyeye götürüldü.

konsolosluk emlak ofisi Haberi

konsolosluk emlak ofisi


Konsolosluklarda açılacak ofislerde konut projeleri tanıtılacak, her türlü tapu işlemi yapılabilecek.


Tapuda bürokrasiyi azaltan çalışma yurt dışına taşınırken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına konut alımı ve tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak çalışmayı hayata geçiriyor. Proje kapsamında konsolosluklar adeta ‘emlak ofisi’ gibi hizmet verecek. Uygulama kapsamında gurbetçiler Türkiye’de yaptıkları tüm tapu işlemlerini, büyükelçiliklerde açılacak ofis üzerinden yapabilecek. Alım-satım, devir ya da bilgi-belge sorma gibi işlemlerin yapılabileceği ofislerde işlemler Tapu müşaviri gözleminde gerçekleştirilecek. Yurt dışına gönderilecek tapu müşavirleri hem bulundukları ülkedeki gurbetçi ve yabancılara bilgilendirme faaliyetinde bulunacak hem de maket üzerinden konut satışında ortaya çıkabilecek dolandırıcılık olaylarını önleyecek. MÜSİAD ve TÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarından da destek alacak Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, büyükelçiliklerde iş dünyasının önde gelen...