26 / 04 / 2024

konut fiyatlarının arttığı iller

konut fiyatlarının arttığı iller

Bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında yüzde 53,5 ile Gaziantep geldi...

Konut fiyatları bu illerde zirve yaptı!

Kampanyalar ve kamu bankalarının düşük faizle konut alımını cazip hale getirmesi 10 büyükşehirde konut fiyatlarını yükseltti. Son bir senede nüfusun en yoğun olduğu 10 şehirde  konut değeri en çok artan ilk üç il Antalya, Gaziantep ve İzmir oldu. Bu üç kente göç artışı da hızlandı.

Türkiye‘nin konut yatırımında kazandıran 5 şehri!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa verilerine göre; Türkiye‘de konut fiyatlarında en fazla artış görülen iller sırasıyla Çanakkale, Kırklareli, Ordu, Sakarya ve Aydın oldu.

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Ankara’da aşırı talep konut fiyatlarını artırdı!

Emlak Danışmanı Özcan Kılıç, Ankara’da yükselen konut fiyatlarını değerlendirdi. Kılıç, “Piyasada yanlış bir algı var. Fiyatları biz yükseltmiyoruz. Talebin artması fiyatlara yansıyor. Aksine, artan konut fiyatları bizim işimizi düşürüyor” diye konuştu.

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

'Büyükşehirlerdeki yüksek konut fiyatları memurların bütçelerini olumsuz etkiliyor'!

Konutta arzın talebi karşılayamaması konut fiyatlarını arttırdı. Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, özellikle büyükşehirlerde görev yapan memurlar için konut, yemek, ulaşım gibi konularda düzenlemelerin yapılması çağrısında bulundu.

Yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? 

Konutların turizm amaçlı kiralanması konusunda yapılan yeni düzenleme kiralık konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Konut fiyatlarını kim yükseltiyor?

Ticaret Bakanlığı tarafından, son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak ilanlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç, Konut fiyatlarını emlakçıların değil mülk sahiplerinin yükselttiğini söyledi.

Konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek adım: Hazine arazileri imara açılıyor! 

Türkiye'de konuttaki arz talep dengesinin bozulması konut fiyatlarını uçurdu. Konut fiyatlarını dengelemek için harekete geçen hükümet bazı büyükşehirlerdeki hazine arazileri imara açılacak. Sektör temsilcileri konut fiyatlarını yüzde 40 düşüreceğini belirtiyor...

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç il Ankara, İzmir ve İstanbul oldu! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir Türkiye'den oldu. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Avrupa'da konut arz ve talebindeki dengesizlik kira fiyatlarını arttırdı!

Avrupa'da konut arz ve talebindeki dengesizlik kira fiyatlarını arttırdı. Peki Avrupa ülkesinde hangi şehirlerde fiyatlar arttı, ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

Fırsatçılar o ilde konut fiyatlarını uçurdu! 

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası’nın açıklanmasından sonra fırsatçılar da düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilan sitelerinde birçok eve bir günde yüz binlerce lira zam yapıldı. Bazı evlerin fiyatları 1 milyon lira arttı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer baştan uyardı! Otomobil fiyatları konut fiyatlarını geçecek! O gün geliyor... 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun 18,53 TL seviyelerine dayanması ile yakın bir zamanda otomobil fiyatlarının konut fiyatlarını geçeceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı.

konut fiyatlarının arttığı iller Haberi

konut fiyatlarının arttığı iller

Hürriyet Emlak, Ağustos 2020 Emlak Endeksi'ni açıkladı. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, pandemi sonrasında değişkenlik gösteren emlak sektörünün geçtiğimiz bir yılda sergilediği performansı masaya yatıran Hürriyet Emlak'ın açıkladığı verilere göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında yüzde 53,5 ile Gaziantep geldi.

Gaziantep'i yüzde 40,9 Antalya, yüzde 39,4 ile Eskişehir yüzde 37,6 ile Çorum, yüzde 35 ile Sakarya izledi.

Emlakta Anadolu...