26 / 04 / 2024

konut kredisini hangi bankalar düşürdü

konut kredisini hangi bankalar düşürdü

Konut kredisi faizlerin indirime girmesiyle kira öder gibi ev sahibi olmanın önü açıldı. Ev sahibi olmak isteyenler bankaların sunduğu konut kredilerine yoğun ilgi göstermeye başladı.

Konut kredisi vadesine göre taksit hesaplama!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki artış Mayıs ayı itibariyle de devam ediyor. Peki konut kredisi vadesine göre taksit nasıl hesaplanır? İşte tüm merak edilenler...

Konut kredisi faiz oranları ortalaması yüzde 2’ye çıktı!

Bankaların konut kredisi faiz oranları yeniden yükselmeye başladı. Yaklaşık bir aydır süren artışlar sonrası konut kredisi faiz oranları ortalaması yeniden yüzde 2 seviyesine çıktı. 

Konut kredisi için hangi belgeler isteniyor?

Nakti olmayan ancak ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş konut kredisi ile ev almayı düşünüyor. Peki konut kredisini kimler çekebiliyor? İstenilen belgeler neler?

Maaşın kaç katı konut kredisi çekilebilir?

Konut kredisi çekmek isteyen binlerce kişinin ödemeleri aylık gelire göre hesaplanıyor. Genel olarak kredi notuna bağlı maaşın 12-15 katı arasında kredi çekilebiliyor.

Konut kredilerine talep azaldı!

TCMB anketi ikinci çeyrek anket sonuçlarına göre işletme kredilerinde standartlar gevşeyecek. Aynı ankete göre, işletme ve bireysel kredi talebinde artış beklenirken, konut ve taşıt kredisinde ise talep düşüşe devam edecek.

Krediyle ev almak isteyenler dikkat!

Seçim sonrası hareketlenmeye başlayan bankalar vatandaşları harekete geçirdi. Şu an en düşük krediyi yüzde 1.28 ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank veriyor.

Konut kredisini ucuza getirmenin püf noktaları!

Kredi faizleri son dönemde hızla düşüşe geçti. Kredide tek maliyet faiz değil. Konut kredisi çekerken gizli masraflara dikkat edip, bankalardan biraz daha ucuz kredi alabilirsiniz.

200 bin liralık konut kredisi kaç yılda ödenir?

Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlara bir müjde de bankalardan geldi. Ziraat Bankası ve Vakıfbank kredi faiz oranlarını yüzde 1,28'e kadar düşürdü.

Konut kredisi çekecekler dikkat!

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın yaptığı kredi faiz oranlarındaki indirim vatandaşları harekete geçirdi. Ev sahibi olmak isteyenler için bankaların 120 ay vadeli 100 bin TL için konut kredisi faiz oranlarını sizler için derledik...

Ev almak için doğru zaman mı?

Konut kredisi faiz oranları 1,28'e kadar düştü. Faiz oranlarındaki bu gerilemenin konut satışlarına olumlu yansıması bekleniyor. Peki konut almak için doğru zaman mı? Uzmanlar açıkladı...

Krediyle ev almayı düşünenler dikkat!

Nakti olmayan vatandaşlar ev almak için bankaların yolunu tutuyor. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1,28'e düşürdü. 

Konut kredisi faiz oranları 1.28'e indi!

Konut kredi faiz oranları düşmeye devam ediyor. Ev alacaklara bir müjde de Ziraat Bankası'ndan geldi. Konut kredisinde 120 aya kadar faiz yüzde 1.28 oldu.

Konut kredisiyle ev almak kolaylaştı!

Nakti olmayan vatandaşlar için müjde bankalardan geldi. Bankalar kredi faiz oranlarını yüzde 1.50'nin altına düşürdü. Ev almayı düşünen binlerce kişinin yüzü güldü...

Konut kredisi faizleri yüzde 1.50’nin altına geriledi!

Ev almayı düşünenlere güzel haber VakıfBank'tan geldi. Banka, konut kredisi faiz oranını 1.49'a düşürdü. Buna göre, 10 yıl vade ile 100 bin TL konut kredisi kullananlar, indirimle 13 bin 120 lira avantaj sağlıyor.

1,5 milyon TL'lık konut kredisine hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Konut kredisi çekmek için plan yapan vatandaşlar bankaların verdiği son kredi maliyetleri hakkında araştırma yapıyorlar. Buna göre, 1,5 Milyon Türk Lirası konut kredisi hangi bankada kaç Türk Lirası taksitle verilmekte?

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar? Faizsiz çiftçi kredisini hangi bankalar veriyor?

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişikliğe gidildi. Bu değişikliğin ardından çiftçiler, Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar?, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

5 soruda TOKİ Burdur Sosyal Konut Projesi 2022! Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Burdur konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Bolu Sosyal Konut Projesi 2022! Bolu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bolu projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bolu 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Denizli Sosyal Konut Projesi 2022! Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Denizli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Erzincan Sosyal Konut Projesi 2022! Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Erzincan konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Bitlis Sosyal Konut Projesi 2022! Bitlis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bitlis projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bitlis 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Hakkari Sosyal Konut Projesi 2022! Hakkari ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Hakkari konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Hakkari ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Iğdır Sosyal Konut Projesi 2022! Iğdır ucuz konut projesinde dahilinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Iğdır konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Iğdır ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Bingöl Sosyal Konut Projesi 2022! Bingöl ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bingöl projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bingöl 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

konut kredisini hangi bankalar düşürdü Haberi

konut kredisini hangi bankalar düşürdü

Ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi indirimle, 180 ay vadeye ve 500 bin liraya kadar olan kredilerde faiz yüzde 0.99, 500 bin-1 milyon lira arasındaki kredilerde de faiz yüzde 1.19 olmuştu.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, konut kredisinde indireme giden bankalara Halkbank ve Ziraat Katılım da eklendi. Buna göre; 180 ay vade 0.99 faiz oranı ile 100 bin lira konut kredisi çeken 1192 lira, 250 bin lira çeken 2981 lira taksit ödeyecek.

Konutta düşük faiz heyecanı!

0.99 konut kredisi veren...