25 / 04 / 2024

konut ödeme kampanyaları

konut ödeme kampanyaları

Konut projeleri için sunulan ödeme kampanyaları gençlerin ev alma iştahını artırıyor. Müteahhitler evlerin yüzde 70'ini 25-45 yaş arası gençlere sattıklarını söylüyor..

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut sahibi olmak, birçok insanın hayalini süsleyen önemli adımlardan biridir. Buna göre, Finansbank ve Garanti BBVA, uzun vadeli konut kredisi kampanyaları ile bu hayali gerçeğe dönüştürecek. İşte haberin ayrıntılar...

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Hiç peşinat ödemeden...

Ev sahibi olmak isteyip ancak yeterli nakit parası olmayan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını inceliyorlar. Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yüzde 100 konut kredisi kampanyaları başladı. İşte konut kredisi kampanya detayları...

Ev sahibi olmak isteyen emeklilere konut kredisi fırsatı!

Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaş ev sahibi olmak istiyor. Kamu ve özel bankalar da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel düşük faizli konut kredisi kampanyaları sunuyor.

1.532 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Konut kredisi ile ev almak isteyen vatandaşlar için bankalar tarafından konut kredisi kampanyaları devam ediyor. Bankalar 90 bin TL'ye kadar aylık 1.532 TL ödeme ile konut kredisi kampanyası sunuyor. 

3 bin 500 TL alan çalışan ne kadarlık konut kredisi çekebilir? 

Bankalar tarafından uygulanan konut kredisi kampanyaları vatandaşları ev almaya yöneltti. Konut satın almak isteyen birçok vatandaş maaşına göre verilecek konut kredisi için hesaplama yapıyor. Peki, 3 bin 500 TL maaş alan çalışan ne kadar konut kredisi çekebilir? İşte detaylar...

Konut kredisi kampanyaları satışları artıracak!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Aydoğan, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Şubat ayının konut satış istatistiklerinin düşük olduğunu belirten Akdoğan, "Çözüm, konut kredisi kampanyası başlatılması" dedi. 

Lütfi Elvan'dan faizsiz konut edindirme kampanyaları açıklaması!

Lütfi Elvan, gelir düzeyi düşük vatandaşların yanında olacaklarını, hiçbir zaman onların mağduriyetine yol açacak bir girişimde bulunmayacaklarını belirtti.

Ekim 2020'de 8 bin adet satıldı!

Düşük faizli konut kredisi kampanyalarının sona ermesiyle ipotekli konut satışları normal seviyelerine döndü. Ekim 2020'de 8 bin adet sıfır, 17 bin adet ise ikinci el ipotekli konut satıldı.

Kredi faizleri düştü, konut satışları patladı!

Kamu bankaları tarafından Haziran ayı başında başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyaları konut satışlarında rekora sebep oldu. 2020 Ocak-Ağustos döneminde 1 milyon 24 bin 534 kişi ev sahibi oldu.

Ev sahibi olmak isteyenler Emlak Konut GYO'nun kapısını çalıyor!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Emlak Konut GYO kampanyaları araştırılıyor. İşte satılık Emlak Konut İstanbul konut projeleri...

konut ödeme kampanyaları Haberi

konut ödeme kampanyaları


İnşaat firmaları tarafından sunulan düşük peşinatlı uzun vadeli ödeme imkanları gençleri ev almaya teşvik ediyor. Konut projelerinin satış ofislerinin kapısını son aylarda en çok ekonomik özgürlüğüne sahip gençler çalıyor.

Yeni Şafak'tan Emine Açar'ın haberine göre, gayrimenkul sektöründe birbiri ardına yapılan kampanyaların uzun vadeye yayılması en çok ev sahibi olmak isteyen gençleri kendine çekti.

Gençlerin uzun vadeli borca rahat girdiğini söyleyen müteahhitler evlerin yüzde 70'ini 25-45 yaş arası gençlere sattıklarını dile getiriyor.

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, tablonun gençlere dönmesini şu şekilde yorumladı: "Cebinde parası olan orta yaş üstü yatırımcı şu anda mevduatta durmayı tercih ediyor. Gençler ise kira ödemektense kendi evlerine geçmek ve kira vermek yerine evlerinin taksitlerini ödemek istiyor. Bu açıdan bakıldığında son kampanyalarımızda gençlere çok uygun." 

Gençlerin talebi yoğun

Gelir sahibi 25-45...