20 / 04 / 2024

konut pazarlama

konut pazarlama

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, havalı satış ofislerinin ve yüksek bütçeli TV reklamlarının artık konut satışında yeterli olmadığını söylüyor. 

Konut pazarlamasında gözümüzden kaçanlar!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, konut pazarlamasında doğru zannedilerek yapılan birçok çalışmanın neticesinde sonuca ulaşılamadığı harcanan bütçelerin ve emeğin boşa gittiği ifade etti.

İnşaat sektörünü 2013 yılında neler bekliyor?

2011’de iyi bir yükseliş yakalayarak Türkiye’nin ekonomik büyümesinde 300 milyar TL katkı ve %7.5 büyüme oranı ile lokomotif sektör sayılan inşaat sektörü; 2012 yılında çelişkilerle dolu bir yıl yaşadı...

Pazarlama maliyetleri neden yükselir?

Konutta pazarlama maliyetleri her geçen yıl artıyor… Pazarlama giderleri içinde ana kalemi oluşturan reklam giderleri ise katlanarak artıyor…

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Saklı Koru Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Premıum Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile GPS Konut ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Asy Konut Proje Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yılmaz ve Sedat Özer ortaklığında kuruldu.

Yeni mülkiyet sistemiyle konut fiyatları yarı yarıya düşebilir!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni mülkiyet sistemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki yeni mülkiyet sistemi konut fiyatlarını düşürecek mi? İşte yanıtı..

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

GAPAS'tan yabancıya konut satışında yeni değerleme önerisi!

Yabancıya konut satışına getirilen yeni düzenleme ile ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği’ Başkanı İsmail Özcan, belirsizliği ortadan kaldırmak için formül önerdi.

GAPAS Serbest Kürsü 'Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor' etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü etkinliklerinin 4.'sünde "Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor?" sorusunun yanıtı aranacak. Etkinlik yarın saat 20:30'da başlayacak.

Her bir yeni konuta karşılık iki eski konut satıldı!

Yeni proje yokluğunda konut talebinin 2. ele kaydığını belirten Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) Başkanı İsmail Özcan, yeni projelerin teşvik edilmemesi halinde 2. elde fiyatların 2021’de oldukça hızlı bir artış eğilimine girmesini beklediklerini kaydetti.

Son satışlar, yeni konut üretimini zorunlu kılıyor!

Konut fiyatlarında ciddi artışlar olabileceğini söyleyen Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği Başkanı İsmail Özcan, yeni konutların üretilmesinin şart olduğunu, özel sektör gayrimenkul geliştirme firmalarının konut üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, “Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?” konulu yazısını kaleme aldı.

Yeni konut üretimi için çare teşvik!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği Başkanı İsmail Özcan, satış fiyatlarını ve kiraları dengede tutabilmek için özel sektörün konut üretmeye teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

konut pazarlama Haberi

konut pazarlama

Türkiye'de reklam pastasının uzun yıllardır zirvesinde yer alan gayrimenkul sektöründe dinamikler değişiyor. Bu durum en çok da reklam ve pazarlama stratejilerine yansımış durumda. Bütçelerinde ciddi bir kısıntıya giden sektör, yaşanan rekabette havalı satış ofisleri ve yüksek bütçeli televizyon reklamlarından çok daha fazlasının gerektiğinin farkında. 

Ekonimist Dergisi'nden Özlem Bay Yılmaz'ın haberine göre, DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, 2019'un sektörde pazarlama ve satış alanında yeni kuralların kendini daha çok hissettirdiği bir yıl olduğunu söylüyor. Çavuşoğlu, "Sektörde bir süre önce havalı satış ofisleri ve yüksek bütçeli televizyon reklamlarıyla talep yaratmak mümkündü. Hatta zor olan o talebe uygun arzı hızlıca rafa koymaktı. Bugün ise gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama departmanlarının daha çok ev ödevi yaptığı bir dönemden geçiyoruz" diyor.