19 / 04 / 2024

konutta 2017 kampanya

konutta 2017 kampanya

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünki yazısında Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın şirketi ile Maksem'le birlikte satışa çıkardığı Bulvar Atakent projesinde uygulanan indirim modelini değerlendirdi.

İkinci el konutta dev kampanya! Kaçıran başını taşlara vurur

İkinci el konutlarla ilgili destek paketi üzerindeki çalışma devam ediyor. Öncelik ilk evini alacak vatandaşlarda. Çalışmanın detaylarının bu ay içerisinde açıklanması tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

Konutta kampanya dönemi!

Birçok inşaat şirketi, yapım aşamasındaki projelerinin aylık yüzde 0.99 faiz oranıyla kredilendirilmesi için kampanya başlattı. Şirketler düşük faizin yanında indirimden taksit eksiltmeye kadar çok cazip ek fırsat da sunuyor

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta kampanya rüzgarı!

Konuttaki kampanya rüzgarına bu süreçte diğer firmalar da katılım gösterdi. Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya çekildi.

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konut satışa dev kampanya!

ATSO ve Ziraat Bankası’ndan konutta dev kampanya. Faiz oranının 0,98’e düşürülmesi için protokol imzalandı. Bu sayede Antalya’da 5 bin yeni konutun satışının yapılması planlanıyor. 

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Konutta fırsat haftası!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, konut sektöründe başlatılan 3 önemli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konutta fırsat haftası olduğunu söyleyen Sever, vatandaşların acele etmesi gerektiğini belirtti.

Konutta dev fırsatlar için son günler!

Konutta devam eden 3 büyük kampanya Ekim sonu itibari ile son buluyor. Konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz ve indirimli konut fırsatı, tapuda uygulanan harç ve  KDV indirimi, ve imar affı fırsatları için ise son tarih 31 Ekim. 

Konutta dev kampanya sektöre nefes aldıracak!

Ankaralı iş adamları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı konut kampanyasının piyasayı canlandırdığını dile getirdiler. 

Konutta tarihi kampanya hızlı başladı!

Konutta tarihi kampanya açıklandığı anda vatandaş soluğu satış ofisinde aldı. Ziyaretçi sayısı iki günde 10 bini aştı. Ev alıcıları borcunu erken kapama indirimine koştu

Konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

Konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası resmen başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

Konutta büyük Anadolu fırsatı!

Konutta dev kampanya 2 ay boyunca konut sahibi olmak isteyenleri bekliyor. İstanbul’daki pek çok proje Türkiye çapında alıcısına önemli avantajlar sağlıyor. 

Konutta yeni kampanya alıcı ve satıcı tarafında nasıl etki yaratacak?

Uluslararası birçok şirkette Satış&Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda, konutta başlatılan yeni kampanyayı değerlendirdi...

konutta 2017 kampanya Haberi

konutta 2017 kampanya

İnşaat sektöründe pek çok sosyal sorumluluk projesi gördüm ama hiç bu kadar hayata dokunanına denk gelmemiştim. Bahsettiğim proje Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın şirketi ile Maksem'le birlikte satışa çıkardığı Bulvar Atakent projesinde ilk kez uygulandı.


Hatırlatayım. Erdoğan Bayraktar, bu projedeki dairelerin 40’ını sosyal sorumluluk kapsamında ailelere çıkış fiyatı üzerinden yüzde 35 indirimle sattı.  Bayraktar, bunu başka projelerinde de yapmayı denemiş. Çok fazla ilgi aldıklarını, bu yöntemde satışlardan zarar etmediklerini açıklarken,  sektörde 300 konutun üzerinde proje yapan firmaların konutların yüzde 10’nu bu şekilde ayırabilmesini önerdi. Uzun yıllar bakanlık yapmış Bayraktar’ın bu önerisi İstanbul’da oturup yıllarca ev sahibi olamamış kitlelerin markalı projelerde konut sahibi olmasına sağlayan önemli bir adım haline gelebilir.


Londra’da benzer model uygulanıyor

Bu öneriyi sektöre de sordum. Acaba nasıl...