28 / 03 / 2024

konutta buz pateni

konutta buz pateni

Son dönemde yatırımcıyı çekmek için projelerinde helikopter pisti, meyve bahçeleri, tropik ağaçlar gibi farklı alternatifler sunan firmaların son gözdesi buz pateni pistleri oldu.

Ünlü ekonomisten ‘kur şoku’ uyarısı!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, hükümetin iktidarda kalmak adına seçimler öncesi yaptıklarını buz pateni olarak adlandırırken, yeni bir kur şoku uyarısında da bulundu.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Kentteki spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültürpark’a buz pateni pisti kazandırdı

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Bursa’yı sporda da öncü ve örnek bir kent haline getirmek amacıyla başta stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve eğitim kurumlarına spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kültürpark'a buz pateni pisti kazandırdı.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı’na buz pateni pisti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Reşat Oyal Kültürparkı’na 12 ay kullanılacak bir buz pateni pisti yapılıyor.

Kütahya Adranos Yaşam Merkezi'nde son durum!

Tavşanlı'da Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve 2 milyon 250 bin TL'ye mal olacak Adranos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Antalya Muratpaşa'da 450 metrekarelik buz pisti yapılıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Çocuk Köyü'ndeki buz pateni pisti, down sendromlu çocukların eğitim ve rehabilitasyonlarına da evsahipliği yapacak.

Karabağlar'a gençlik merkezi inşa edilecek!

Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de yaklaşık 32 dönümlük alanda gençlik merkezi yapacak. İçinde buz pateni pisti, voleybol ve basketbol sahası,yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortunun olacağı tesis, iki yılda tamamlanacak...

Dilek Okuyucu: 7 ilimize daha buz pisti yapılıyor!

Türkiye Buz Pateni Federasyonunca, Gençlik ve Spor Bakanlığınca çeşitli illerde inşa edilen yeni buz pistleri sayesinde başarılı sporcu yetiştirilmesi hedefleniyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da buz pateni pisti yeniden kurulacak!

Süleymanpaşa Belediyesi geçtiğimiz yıl başlattığı, öğrencilere karne hediyesi olarak sunduğu buz pistinde paten keyfini bu yıl tekrar yaşatacak.

Ankara Lozanpark'taki buz pisti neden yıkılacak?

Eski Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın 2013 yılında “Umuyorum ki bu tesis artistik buz pateni dalında uluslararası sporcular yetiştirecek” diyerek hizmete açtığı Lozanpark’taki buz pistinin yıkım çalışmalarına başlandı.

Çorum'da Kültür Merkezi açıldı!

Çorum Belediyesince kadınların eğitim, spor gibi alanlarında kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla inşa edilen, yüzme havuzları, sinema salonu, buz pateni pisti, spor salonları ile rehabilitasyon alanlarının bulunduğu kültür merkezi törenle açıldı.

Bursa Kültürpark’a yeni bölümler ekleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın en önemli simgelerinden biri olan Kültürpark’a ‘eski hareketliliğine dönmesi için’ macera parkı, hayvanat bahçesi ve buz pateni gibi heyecan verici yeni bölümler kazandırıyor.

konutta buz pateni Haberi

konutta buz pateni

 

İstanbul'da gayrimenkul şirketlerinin arasında yaşanan yoğun rekabet, konut projelerinde her geçen gün birbirinden farklı sosyal donatının yer almasına neden oluyor. Televizyonlarda yayınlanan yarışma programlarının da etkisiyle popüleritesi artan buz pateni, gençler ve çocuklar arasında yoğun ilgi görünce, yeni konut projelerinde buz pateni pistlerinin sayısı artmaya başladı. İstanbul'da buz pateni pisti olan konut sayısı 5'i geçerken bu sayının bu yıl iki katına çıkması bekleniyor.

Buz pateni pisti bulunan projeler arasında A-Z Yapı'nın Sarıgazi'deki Meritlife Kent, Tulip Gayrimenkul'un Bahçeşehir'deki Tulip Turkuaz, Soyak'ın Halkalı'daki Olimpiakent, Abka Yapı'nın Kozyatağı'ndaki  Flora Residence ve...