25 / 04 / 2024

konutta satış sonrası hizmetler

konutta satış sonrası hizmetler

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında Bilge Özdemir, konutta marka konusuyla ilgili bilgiler verdi. Özdemir; İyi markanın değeri 2014-2015 yılında ortaya çıkacağını belirtti...

Hisseli konutu olanlar aman dikkat! Satış ya da dava yoluna gidebilirsiniz!

Hisseli konutta satış kararının nasıl alındığı, hissenin tek başına satılıp satılamayacağı sık sık araştırılıyor. Peki hisseli konutta pay satışı nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

OSS: Yurt içi satışlar dolar bazında yüzde 10,83 oranında yükseldi

Otomotiv satış sonrası pazarında yaşanan artış trendi üçüncü çeyrekte de giderek devam etti. İşte haberin ayrıntıları...

Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat! 1 Ekim kritik tarih

Milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren değişiklikler gelmekte. Yeni tüketici düzenlemesinin 1 Ekim'de yürürlüğe girmesiyle birlikte pek çok konuda yeni bir dönem geliyor. Kredi sözleşmelerinden mesafeli satışlara, satış sonrası hizmetlerden tüketici hakem heyetlerine kadar yeni uygulamalar yapılacak.

Renault satış sonrası pazardaki dijital dönüşümü için Fixter'ı aldı

Fransız otomobil devi Renault, tüm markalarda araç bakımı için perakende ve profesyonel müşterileri yerel garajlara bağlayan dijital bir platform olarak yeni kurulan Fixter'ı satın aldı.

Konutta satışlar arttı, yeni projeler için düğmeye basıldı!

Konut kredi faizlerindeki düşüşle beraber bekleyen vatandaş alıma geçti. Konut piyasası hareketlenince başlayınca şantiyeler de hızlandı. Sektör temsilcileri, 2021'in yeni projelerin yılı olacağını belirtirken, inşaat sektöründe vites artırıldığını dile getirdi...

Konutta satışlar arttı, stoklar eridi!

Düşük faizli kredi kampanyaları, konutta satışlarla birlikte stok erimesine de hız kazandırdı. Bu yılın sonuna kadar mevcut stokun tüketileceği görüşünde olan sektör temsilcileri, artan talep paralelinde yeni konut projeleri için de harekete geçildiğine dikkat çekiyor. 

2. el konutta satışlar artacak!

Konut uzmanı Rodi Kayım'a göre, son dönemlerde yatırım amaçlı konut satın almaktan çok oturmak için konut alanların sayısının fazla oluşu ikinci el konut satışlarını artırdı.

NG Residence yatırımcıları satış sonrası yalnız bırakmıyor!

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgelerinden biri olan Basın Ekspres'e yeni bir soluk getiren NG Rezidence müşterilerine sunduğu farklı imkanlarla dikkat çekiyor.

Enerji Kimlik Belgesi konutta satış ve kiralamayı kolaylaştırıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özhan Yurtseven, binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne göre 1 Ocak 2011 tarihi itibari ile tüm binalarda Enerji Kimlik Belgesi çıkarılmasının zorunlu hale geldiğini hatırlattı.

Konutta sat-yap devri bitti!

MESA Çubuklu 28'in lansmanında konuşan MESA Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, sektörde uzun yıllar boyunca uygulanan önce satış yapıp sonra proje yapma döneminin artık bittiğini söyledi.

Konutta satışlar artıyor mu?

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, gerek kamu gerekse sektör oyuncuları tarafından atılan adımları olumlu buluyor.

TOKİ satış sonrası müşteri memnuniyetine yatırım yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da yapıldı.

Eskidji, Özyurtlar'ın ticari gayrimenkullerini satacak!

Özyurtlar’ın konutta satış başarısını yakalamış projelerinde yer alan ticari gayrimenkullerini,Eskidji Müzayedecilik açık artırma ile satışa çıkaracak.

konutta satış sonrası hizmetler Haberi

konutta satış sonrası hizmetler

Bilge Özdemir: Önce Alarko'da çalıştım. Sonra aslında konuyla çok bağlantılı marka ve konut dediğimiz zaman 2000 yılı öncesinde markalı konut dediğimiz zaman daha çok yabancı bir markayla özdeşleşen projeler akla geliyordu. Sonra malum piyasa dağıldı, markalı konut ondan sonra yıllarca yapılmadı ne oldu o zaman yerlilere kaldı piyasa. Mesa'yı şey yapıyorum. Mesa markadır her zaman. 


Yerli markalar çıktı, yerli marka dediğimiz zaman da en önemli şey müşteri memnuniyeti, geçmiş müşteri memnuniyeti yani siz bugün yeni bir projeyi 0'dan çıkan bir projeyi dünyanın en güzel lansmanını yapın, en güzel logosunu yapın, en güzel mimarını kullanın yeni gene markalı proje diyemeyiz. Yerli markaların işte çok güzel örnekleri var Dumankaya, Ağaoğlu bunların en büyük özelliği zamanında tabii bizim Alarko'nun, Alarko bıraktı 2000 yılından...