20 / 04 / 2024

Konya 1/25 bin nazım imar planı

Konya 1/25 bin nazım imar planı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın tüm ilçeleriyle birlikte planlandığı Çevre Düzeni Planı’nın ardından ilçelerin geleceğinin planlanacağı Nazım İmar Planı’nı hazırlıyor.

25 bin emekliye Ramazan Bayramı müjdesi! Hesaplara 1.500 TL yatırılacak! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada yaklaşan Ramazan Bayramı'nda toplamda 25 bin emekliye bin 500 TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

EYT'lilere tam 25 bin 500 TL veriliyor! Tek tek açıklandı! Emekli maaşınız yatmadıysa dikkat!

1 milyonu aşan EYT'li emekli maaşlarına kavuşurken, aylığı bağlanmamış olanlara da 25 bin 500 TL veriliyor. İşte detaylar...

Muş'ta imar barışı ile 25 bin vatandaşın mülkiyet sorunu çözüldü!

İmar barışı ile 25 bin Muşlu vatandaşın mülkiyet sorununu çözdüklerini söyleyen Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 1'i inşaat halinde, 5'i proje aşamasında 6 atık su arıtma tesisini de yakın zamanda kente kazandıracaklarını belirtti.

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu Yazaki Otomotiv'e 25 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO Sakarya Arifiye'deki deposunu Yazaki Otomotiv'e 1 seneliğine kiraya verdi. Kiraya verilen depodan 1 senede yaklaşık KDV dahil 25 bin TL gelir elde edilecek.

Tüketici kredilerinin 185 milyar 15 milyon 25 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Haftalık Para ve Banka İstatistikleri verilerine göre; tüketici kredilerinin 185 milyar 15 milyon 25 bin lirası konut kredilerinden oluştu.

Temmuz 2018'de 25 bin kişi ilk defa konut kredisi kullandı!

TBB Risk Merkezi'nin Temmuz 2018 Bülteni yayımlandı. Verilere göre; Temmuz ayında 25 bin kişi ise ilk defa konut kredisi kullandı...

Kahramanmaraş'ta şantiyeden esinlenen işçi 25 bin TL'ye ev yaptı!

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşayan yol yapım işçisi şantiye barakalarından esinlenerek, 25 bin TL'ye kendi evini yaptı.

Kendall Jenner Hollywood'ta aylık 25 bin dolara ev kiraladı!

Kendall Jenner ve sevgilisi Simmons, Batı Hollywood'ta malikane kiraladı. Çift, burada yaşamak için ayda 25 bin dolar kira ödeyecek. 

Aydın Efeler'deki 4 katlı otopark 25 bin liraya kiralandı!

Aydın Efeler'de 3 milyon 977 bin liraya yapılan katlı dev otoparkın kapısına kilit vuruldu. 4 katlı otoparkın 25 bin liraya bir firmaya kiralandığı açıklandı.

Cer İstanbul'da metrekaresi 25 bin TL'ye!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Yedikule'de hayata geçirilen Cer İstanbul'da ön satışlar başladı. Projede metrekare birim fiyatları 25 bin TL'den başlıyor.

Emilia Clarke, Los Angeles'taki evini 25 bin dolara kiralıyor!

İngiliz oyuncu Emilia Clarke, Los Angeles'taki evini aylık 25 bin dolara (yaklaşık 100 bin TL) kiraya vereceğini açıkladı. 

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 25 bin TL!

İstanbul'da 497'si Müslüman 67'si gayri müslim olmak üzere 564 mezarlık mevcut. Zincirlikuyu'da, yeni cenaze için mezar yeri 6 bin, hayatta olanlar için boş mezar ise 25 bin TL'ye tahsis ediliyor.

Mehmet Özhaseki: 25 bin civarında konut yapıyoruz!

Kentsel dönüşüm için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü dile getiren Mehmet Özhaseki," Güneydoğu'da çok sıkı çatışma yaşandı. Bölgede 25 bin civarında konut yapıyoruz." dedi.

Konya 1/25 bin nazım imar planı Haberi

Konya 1/25 bin nazım imar planı

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, il bütününün geleceğinin planlandığı Konya Çevre Düzeni Planı’nın onaylanmasının ardından ilçelerin geleceğinin planlanacağı Nazım İmar Planı’nı hazırlamaya başladı.

Doğrudan veya dolaylı olarak ilişkili ilçeleri fiziksel, kültürel ve coğrafi açıdan gruplandırarak alt bölgelere ayıran Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı çalışmasına Akşehir, Ilgın, Tuzlukçu, Yunak, Çeltik, Doğanhisar, Kadınhanı, Sarayönü ilçelerini kapsayan Batı Konya Planlama Alt Bölgesi’nden başladı.


Konuyla ilgili Akşehir’de düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi ile Batı Konya Planlama Alt Bölgesi’ne dahil edilen ilçe belediyelerin yetkililerinin katıldığı çalıştayda, bölgenin güçlü özellikleri olarak tespit edilen turizm, tarım ve hayvancılık potansiyelleri, bölgenin güçlü özellikleri olarak tespit edilen turizm, tarım ve hayvancılık potansiyelleri değerlendirildi.


Bölgenin 2043 yılına kadar kalkınma hamlelerinin ele alındığı...