19 / 04 / 2024

Konya Akşehir projeleri

Konya Akşehir projeleri

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir’e bağlı Ortaköy ve Karabulut mahallelerine kanalizasyon hizmetini kazandırıyor. KOSKİ, projenin ihale sürecini başlattı.

Konya Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir?

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki mühendis, mimar ve müteahhitlerle istişare toplantısı yaptı. Akkaya, "Sizlerle bir araya gelerek Akşehir'de inşaat sektöründe neler yapılabilir? sorusunun cevabını aradı.

Konya Akşehir'de yangın çıktı!

Konya’nın Akşehir ilçesinde yangın çıktı. Konya’ nın Akşehir ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ( TMO ) ait bir siloda çıkan yangın, itfaiye erleri tarafından güçlükle söndürüldü...

Akşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık imarlı arsa!

Konya İli Akşehir Belediye Başkanlığı, Konya Akşehir'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!

11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Akşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Akşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

TOKİ'den Konya Akşehir'e 4 yeni okul!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Konya Akşehir'de 12.3 milyon TL'ye satılık 3 iş yeri! 

Akşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Akşehir Belediyesine ait, Konya ili, Akşehir ilçesi, Meydan mahallesi 479 ada, 47 parselde yer alan 3 iş yerini 12 milyon 300 bin TL'ye satıyor. 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

Konya Akşehir’deki 14 okul için yıkım kararı!

Konya Akşehir’de deprem güvenliği çalışması kapsamında okul binalarının beton kesit kolonlarından numune alınıp, inceleme yapıldı. İncelemelerin ardından bölgedeki 14 okul için yıkım kararı alındı.

Konya Akşehir projeleri Haberi

Konya Akşehir projeleri


Konya’da su ve kanalizasyon çalışmalarını sorunsuz olarak gerçekleştirmeye devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir ilçesinin Ortaköy ve Karabulut mahallelerinde 50 bin metre uzunluğundaki kanalizasyon şebeke çalışmaları için ihale sürecini başlattı. Söz konusu çalışmalar kapsamında toplam 5 bin nüfusa hizmet edecek kapasitede kanalizasyon şebekesi döşenecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ortaköy ve Karabulut mahallelerine kazandırılacak olan kanalizasyon şebekesinin önemine işaret ederek, hizmet kalitesi ve sürdürülebilirliği artırmaya yönelik çalışmaları devam ettirdiklerini belirtti. Başkan Akyürek, “Büyükşehir Yasası gereği tüm mahallelerin sorumluluk alanımıza girmesi, nüfusun giderek artması ve nüfusa bağlı olarak atıksu miktarının artması dolayısıyla KOSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından Akşehir ilçemize bağlı Ortaköy ve Karabulut mahallelerimizde kanalizasyon çalışmaları için ihale sürecini başlatmış bulunuyoruz. Çevre ve toplum sağlığı için kanalizasyon şebekesi...