29 / 03 / 2024

konya arıtma tesisi projeleri

konya arıtma tesisi projeleri

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatı başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, AB fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen “Akşehir Su ve Atıksu Projesi” kapsamında Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapımına başladı.

Konya Derbent'e atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeyle Derbent ilçesi atıksu arıtma tesisine kavuşuyor. İhalesi tamamlanıp çalışmaları başlatılan atıksu arıtma tesisi, bir yıl içinde işletmeye alınacak.

Konya Seydişehir Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı başlıyor!

Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nde ihale süreci bitti, çalışma başladı. 2008 de başlayan AB destekli hibe projesinde yıllardır atıl kalan proje için yer tahsisi yapıldı. Start verilmesi için 610 günlük süre başladı.

Konya'da 3 ilçeye yeni arıtma tesisi kurulacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahîr Akyürek, Yalıhüyük ve Ahırlı ilçe merkezleri ile Akisse ve Ortakaraören mahallelerine atıksu arıtma tesisi için 29 Temmuz 2015 tarihinde yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini duyurdu.

Beyşehir atıksu arıtma tesisi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su ve kanalizasyon hizmet ağını genişletiyor. Bu kapsamda KOSKİ'nin hizmet alanına dahil olan Konya'nın Beyşehir İlçesi'ndeki Atıksu Arıtma Tesisi, artık atıl olmaktan çıkarılacak.

Beyşehir atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz yıllarda faaliyetine ara verilen Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi rehabilite edilerek tekrar faaliyete geçiriliyor. Proje, 7 ay gibi kısa bir sürede tekrar devreye girecek.

Beyşehir'de atık su arıtma tesisi faaliyete geçiyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz yıllarda faaliyetine ara verilen Beyşehir Atık Su Arıtma Tesisi rehabilite edilerek tekrar faaliyete geçiriliyor En kısa sürede tesisin rehabilite çalışmalarına başlanacak.

Cihanbeyli'ye biyolojik arıtma tesisi kuruluyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından aktif olarak işletilen Cihanbeyli Atıksu Arıtma Tesisi, ilçeden kaynaklanan atıksuların bertarafının yanı sıra enerji kazanımı ve hijyen sağlama konusunda da önemli bir rol oynuyor.

Cihanbeyli Atıksu Arıtma Tesisi KOSKİ bünyesinde hizmet veriyor!

YAP-İŞLET modeliyle yaptırılan Cihanbeyli Atıksu Arıtma Tesisi, 6360 Sayılı Büyükşehir Belediyeleri Kanunu'nun yürürlüğe girdiği andan bu yana Konya Büyükşehir belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından işletiliyor.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

konya arıtma tesisi projeleri Haberi

konya arıtma tesisi projeleri


Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğünün 6360 sayılı yasa kapsamında hizmet alanına giren yerleşim birimlerinde yürüttüğü atıksu arıtma tesisi projeleri bir bir hayata geçiriliyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yasa ile hizmet alanına giren yerleşim yerlerinde atıksuların çevreye olan olumsuz etkilerini bertaraf etmek ve arıtılmış suyun tekrar değerlendirilmesi amacıyla atıksu arıtma tesisleri kurduklarını söyledi. Bu kapsamda Akşehir ilçe merkezinde yürütülen Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında yüzde 40 yapım oranına ulaşıldığını kaydeden Başkan Akyürek, Ereğli ilçesine bağlı Zengen Mahallesinde ise biyolojik arıtma tesisi inşaatının tamamlandığını dile getirdi.


AKŞEHİR ATIKSU ARITMA TESİSİ AKŞEHİR GÖLÜNÜ KORUYACAK


Günlük 15 bin 102 metreküp kapasiteli Akşehir Atıksu Arıtma Tesisi ve 36 kilometrelik kanalizasyon şebekesinin çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Akyürek, yüzde 85’i AB hibesi, kalan kısmı...