24 / 04 / 2024

Konya Belediyesi inşaat ihalesi

Konya Belediyesi inşaat ihalesi

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından toplam 19 milyon 439 bin 999 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenleniyor.

İnşaat yasaklarına uymayanlara büyük ceza! Belediyeler işletmeleri sıkı takibe aldı!

5 Mayıs-15 Ekim arasında uygulanan inşaat yasağı süresi boyunca kurallara uymayan firmalara cezai yaptırım uygulanıyor. Kuşadası Belediyesi inşaat yasağı boyunca kurallara uymayan firmalara göz açtırmadı.

Konya Çumra Belediyesi 20.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Konya İli Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Çaybaşu ve Meydan mahallelerinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Ankara-Konya YHT inşaatını kimler üstlendi?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Ankara-Konya YHT inşaatını kaleme aldı.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

İnşaat ustasından koronavirüs türküsü!

Konya'da inşaat ustası olarak çalışan Cengiz Çelik (52), koronavirüs için bestelediği türküyü bağlaması eşliğinde söyleyip, "Evde kal" mesajı verdi.

Konya Belediyesi'nden 19.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından toplam 19 milyon 439 bin 999 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenleniyor.

Konya'da inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti!

Konya'da bir apartmanın inşaatında çalışan işçi iddialara göre dengesini kaybedip iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

İncirliova Belediyesi'nden 9.4 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İncirliova Belediyesi, inşaat yapım karşılığı, 192 araçlık yer altı otoparkı, meydan kafeterya ve zemin katta dükkanlar ile meydan düzenlemesi yapımı intifa eksiltme usulü ile 29 yıl üzerinden ihale ediyor..

Türk Kızılayı'ndan Konya'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Konya Şube Başkanlığı, Konya İli Karatay İlçesi 37 Mahalle'de bulunan arsa üzerine konut inşaatı yapım işini ihale edecek. İşin süresi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Konya Belediyesi inşaat ihalesi Haberi

Konya Belediyesi inşaat ihalesi

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, toplam 19 milyon 439 bin 999 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

(1) Arsa Karşılığı İnşaat İhalesi 2886 Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 Sıra Sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre 2886 Sayılı Kanunun 51/g maddesi gereğince Pazarlık Usulü ile Konya ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ihale odasında yapılacaktır.(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Bina Horuzluhan Mah. Abdulbasri Sok.No:2 Selçuklu KONYA)

(2) Artırım Teklif Bedeli: İsteklilerin bu şartname uyarınca tekliflerinde okul inşaatları karşılığında alacakları Hazine taşınmaz(lar)ının tahmini bedeli üzerine verecekleri bedel olarak tanımlanmış olup, ihaleye katılan istekli, ihaleye katılmakla Hazine lehine...