29 / 03 / 2024

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da gayrimenkul sektörünün gayet iyi durumda olduğunu belirterek Ağustos ayının sonlarından itibaren ciddi talep artışı olacağını söyledi.

Konyalı emlakçıların hakları korunacak!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; "Tapu dairelerinde iş takibi ve tapu devirlerini seri bir şekilde yapılabilmek adına bir uygulamayı başlattık." dedi.

Sedat Altınay: Selçuklu'da imarlı arsa kalmadı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, Selçuklu İlçesi'nde imarlı arsa alanı kalmadığını belirterek, "Selçuklu bölgesinde tarla vasfındaki araziler imara açıldığı takdirde mevcut tavan yapan arsa fiyatlarının da bir denge sağlayacağı kanaatindeyiz" dedi.

Konya'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya’da başlatılan kentsel dönüşüm ataklarıyla birlikte Meram, Karatay ve Selçuklu ilçeleri cazibe merkezi oldu. Sedat Altınay, hayata geçirilmeye başlanan projelerle birlikte yıkık ve virane mahallelerin yaşanabilir konut sahalarına dönüşeceğini söyledi

Sedat Altınay: Konut satışlarında patlama olacak!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay seçim sonrası konut fiyatları hakkında bilgi verdi. Altınay 2016 konut satışlarında patlamanın yaşanacağı yıldır dedi.

Konya konut satışında en çok rağbet Selçuklu'da!

Konya'nın konut satış verilerine göre vatandaşın ev alırken en çok rağbet gösterdiği bölge Selçuklu oldu. Otogar ile kampüs arası ise bu yıl da cazibesini koruyor.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Emlakçıların bu yaptığına asla inanamayacaksınız! Aldıkları kararla çok şaşırttılar!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından bölgedeki ailelerin göç ettiği illerden Konya’da gayriresmi emlakçılar ve ev sahipleri, evleri yüzde 30 ila 40 arasında değişen artışla kiraya vermeye başladı. Konuyla ilgili emlakçılar, ''Fiyat arttıran hiçbir ev sahibinin evini kiralama yapmıyoru

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Konya'da emlak sektöründe neler oldu?

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da Nisan ayına ilişkin konut satışlarını değerlendirdi.

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Samsun'da emlakçılar zor zamanlar geçiriyor!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak piyasasının sıkıntılı süreç geçirdiğini dile getirdi. 

Emlakçılardan destek talebi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, "Devletimizin de emlakçı esnafın yanında durarak gereken ekonomik desteği vermesini istiyor ve talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Konya'da konut fiyatları yükseldi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, pandemi sonrası Konya'daki emlak piyasası hakkında bilgi verdi.

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Sedat Altınay: Konut kredisi faizleri düşürülmeli! 

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'nın yatırım yapmak için uygun bir şehir olduğunu belirtti ve konut kredisinin yüksek olmasının yatırımcıyı cazip etmediğini söyledi. Altınay, "Konut kredilerinin de düşmesi lazım" dedi...

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay Haberi

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay

Konya'da gayrimenkul sektörünün gayet iyi durumda olduğunu belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay , "Sektörümüze ilişkin herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Satışlarda iyiye doğru bir gidiş var. Türk ekonomisinin şahlanması için meslektaşlarımız üzerine düşen görevi her zaman yapmaya hazırdırlar” dedi.


Gayrimenkul sektörünün son durumunu değerlendiren ve yazılı bir açıklamada bulunan Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, FETO terör örgütünün darbe girişiminden sonra gayrimenkul sektörüne darbe vurmak isteyenlere Konya Emlakçıları olarak dik durarak derslerini verdik., Meslektaşlarımız Türk ekonomisine katkılarını birlik ve beraberlik içinde göstermiştir. Türkiye'de son yıllarda önemli büyüme gösteren ve ekonomiye büyük katkı sağlayan gayrimenkul sektörünün, darbe girişimi sonrasında bile canlılığını sürdürdüğünü bildirdi. 


Gayrimenkul sektörünün çok iyi durumda olduğuna vurgu yapan Altınay şunları kaydetti: "Hain darbe girişimi sonrası, Türk...