10 / 05 / 2024

konya gayrimenkul inşaat Kent ve Mobilya Fuarı

konya gayrimenkul inşaat Kent ve Mobilya Fuarı

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

Ankara-Konya YHT inşaatını kimler üstlendi?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Ankara-Konya YHT inşaatını kaleme aldı.

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

Konya'da inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti!

Konya'da bir apartmanın inşaatında çalışan işçi iddialara göre dengesini kaybedip iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Türk Kızılayı'ndan Konya'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Konya Şube Başkanlığı, Konya İli Karatay İlçesi 37 Mahalle'de bulunan arsa üzerine konut inşaatı yapım işini ihale edecek. İşin süresi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Konya'daki inşaat sektörü 2017'den umutlu!

Öğrenci kentlerinden biri olan Konya'da markalı konut sektörü giderek büyüyor. Konya'daki inşaat şirketleri 2017 yılından umutlu olduklarını vurguladı.

Beğen İnşaat, fuardan memnun!

Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından Beğen İnşaat, Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya fuarında yerini aldı.

Konya'da inşaat sektörü büyüyecek!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) 3. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörünün hedefleri konuşuldu.

Konya'da inşaat iskelesi çöktü: 3 yaralı!

Konya'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucu Nurettin Büyük Koçak, Kubilay Us ve Afgan uyruklu bir işçinin yaralandığı açıklandı.

Konya'da inşaat iskelesi çöktü!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde inşaat iskelesi çöktü. Kazada Nurettin Büyük Koçak (50), Kubilay Us (25) ve Afgan uyruklu bir işçi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Konya inşaat sektöründe sınıf atlayacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, Konya'daki inşaat sektörünün son durumunu anlattı.

konya gayrimenkul inşaat Kent ve Mobilya Fuarı Haberi

konya gayrimenkul inşaat Kent ve Mobilya Fuarı

Konya'da yapılan ve büyük ilgi gören Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı, gayrimenkul, inşaat, ve mobilya sektörlerinden 100’e yakın firmayı bir araya getirdi. 

Kon Haber'de yer alan habere göre; Bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla ziyaretçilere kapılarını açan fuarda, gayrimenkul, mobilye ve inşaat sektöründen 100 yakın firma bir araya geldi. Firmalar yeni projelerini fuarda açılan sergi alanında tanıttılar. 

Dört fuarın da birbirlerini tamamlayıcı fuarlar olduğunu anlatan TÜYAP Konya Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız, "Burada bir milyara kadar ekonomik değerleri olan bir pazardan bahsediyoruz. Vatandaşların inşaat, gayrimenkul ve kullandıkları hizmet alanında her türlü ihtiyacını bir arada bulabilecekleri, karşılaştırabilecekleri ve rekabet güçlerini artırabilecekleri bir ortam oluşturmayı planladık." ifadelerini kullandı. 

Konya İnşaat Fuarı’nda yapı malzemelerinden mutfak ve banyo mobilyalarına, izolasyondan kapı – pencere...