19 / 04 / 2024

konya Hotamış İmam Hatip Lisesi

konya Hotamış İmam Hatip Lisesi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapınar’a bağlı Hotamış Mahallesi’nde hayata geçirilen Hotamış İmam Hatip Lisesi, yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Murat Kurum'dan Konya'ya ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'ya ucuz konut müjdesi vererek, "İnşallah yakın zamanda burada konut üretimi yapacağız. Alt gelir grubu vatandaşlarımıza yönelik, onların alabileceği bir konut çalışmamız olacak." dedi.

Konya Hotamış İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapınar’a bağlı Hotamış Mahallesi’nde hayata geçirilen Hotamış İmam Hatip Lisesi, yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır.

Konya Akkiseli İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Akkiseli iş adamları tarafından hayata geçecek Akkiseli İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı. Aynı protokol Akkise Mahallesi Kurtlar Camisi'ni de hizmete açtı.

Konya'da kapatılan okul devlet himayesine alındı!

Konya Beyşehir'de FETÖ’nün darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında mühürlenip kapatılan özel okul, Beyşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim faaliyetine devam edecek.

Konya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Valisi Muammer Erol huzurunda Apak Mahallesinde mülkiyeti Karapınar Belediye Başkanlığına ait taşınmaz üzerine 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temel inşaatı başladı.

Konya Hotamış Elektrik Enerjisi İletim Hattı toplantısı 25 Şubat'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından Konya Karapınar'da Hotamış- Karapınar Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin tesis ve işletilmesi için 25 Şubat'ta saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Karapınar'a yeni İmam Hatip Lisesi geliyor!

“Eğitime Yüzde 100 Destek” projesi kapsamında Konya’nın Karapınar ilçesine bağlı Hotamış Mahallesi’nde 16 derslikli İmam Hatip Lisesi yapılması için protokol imzalandı.

Konya Cihanbeyli'ye yeni İmam Hatip Ortaokulu yapılacak!

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba Mahallesi’ne 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu yaptırılması için onay çıktı. İhale süreci tamamlanan yeni okulla ilgili müjdeyi Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale verdi.

Konya'da 3 okul hizmete giriyor!

Konya'da resmi kurumlar ve hayırseverlerin desteği ile yapılan üç ayrı okul, pazartesi günü düzenlenecek programla resmen açılacak. Toplu açılış töreni, Meram Tahir Biiyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde saat 10.30'da yapılacak.

Türkiye'nin en geniş yüzeyli suni gölü Konya'da olacak!

Konya Valisi Erol Akdeniz'e boşalan Göksu Havzasındaki sular, Konya Ovası Projeleri kapsamında yürütülen Mavi Tünel ile Hotamış Depolamasına aktarılacak ve burada bir gölet oluşturulacağını açıkladı...

Türkiye'nin en geniş yüzeyli suni gölü Konya'da olacak!

Konya Valisi Erol: "Akdeniz'e boşalan Göksu Havzası'ndaki sular, Konya Ovası Projeleri kapsamında yürütülen Mavi Tünel ile Hotamış Depolaması'na aktarılacak ve burada bir gölet oluşturulacak." dedi

Çanakkale, Konya ve Ş. Urfada kiralık taşınmaz!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Çanakkale, Şanlı Urfa ve Konya’daki üç taşınmazı için yapım karşılığı kira lama ihalesi düzenledi. İhaleleri alanlar taşınmazları 20 ile 32 yıl arasında kullanabilecek

konya Hotamış İmam Hatip Lisesi Haberi

konya Hotamış İmam Hatip Lisesi

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Hotamış İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, lisenin hayırlı olmasını dileyerek, 2 milyon TL'ye mal olan 16 derslikli lisenin bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacağının altını çizdi.

EĞİTİME OLAN DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar eğitime büyük destek verdiklerini dile getirerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Konya merkezde birçok okulumuzun yapımını gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra okullarımızın bakımlarını ve çevre düzenlemelerini yaptık. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte sadece merkezde değil Konya’nın tamamındaki okullarımızın bakımlarını, çevre düzenlemelerini ve gerekli eksik ile ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösterdik. Okullarımızda Z Kütüphaneler açarak öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamaya gayret ettik. Bir eğitim ve öğrenci şehri olan Konyamızda eğitime ve öğrencilerimize olan desteklerimiz bundan sonra da...